Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - kjøpsvilkår > Levering

Levering

Nettbutikken www.helseogkost.no har kort ekspederingstid for ordrer – normalt 1-2 arbeidsdager. Vi er opptatt av å yte god service, og har vanligvis alle produktene på lager, med mindre leverandørene våre er utsolgt. I så fall vil du få beskjed på e-post om at produktet/produktene er utsolgt i tillegg til forventet leveringstid, så sant vi har tilgjengelig informasjon fra leverandøren om dette.

Forsendelse

Produktene sendes med Posten/Bring, som A-post brev eller som Klimanøytral Servicepakke (avhengig av bestillingens størrelse og verdi). Postens leveringstid vil være 1-5 dager, avhengig av hvor i Norge du bor.

 

A-post brev:

Brevet vil vanligvis bli levert rett i postkassen din. Er brevforsendelsen for stor for postkassen din, eller er postkassen din full, vil du få en hentelapp fra Posten. Da må du hente brevforsendelsen på postkontoret eller Post-i-butikk.

Klimanøytral Servicepakke:

Pakken må hentes på postkontoret eller Post-i-butikk. Transportproduktet ”Klimanøytral Servicepakke” betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og kompensere for resterende utslipp.

Når det gjelder Servicepakker, benytter vi som standard elektronisk pakkevarsling fra Posten. Det betyr i praksis at du kan velge mellom å motta pakkevarslingen som SMS eller som e-post. Du får først et varsel av oss med sporingsnummeret den dagen pakken din sendes fra oss. Deretter får du hentemelding fra Posten når pakken din har ankommet postkontoret eller Post-i-butikk. Det er derfor veldig viktig at du legger inn korrekt mobiltelefonnummer eller e-postadresse når du bestiller.

 

 

Hentefrist for pakke

Vi gjør oppmerksom på at Postens hentefrist er 14 dager. Du har ansvaret for å hente pakken din innen 14 dager etter ankomst – ellers vil den bli sendt i retur til nettbutikken www.helseogkost.no.

 

 

Uavhentet Servicepakke

En uavhentet Servicepakke anses som AVTALEBRUDD, og vi vil sende deg en ekstra faktura på kr 250 (inkl. mva).
Beløpet utgjør de faktiske kostnadene våre i forbindelse med ekspedering av bestillingen (herunder plukking av vare(r), emballering, pakking, standard frakt og returfrakt).

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer