Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - kjøpsvilkår > Personvernerklæring

Personvernerklæring

Nye retningslinjer for personvern

Fra 25. mai 2018 har hele Europa en ny, felles lovgivning om behandling av personopplysninger: Personvernforordningen (General Data Protection Regulation, som oftest forkortet til GDPR). Formålet med den nye lovgivningen er å styrke beskyttelsen av enkeltpersoners personopplysninger.

For oss i Helse & Kost AS er det viktig å beskytte kundenes personopplysninger og overholde reglene i forordningen. Vi har derfor oppdatert retningslinjene våre for personvern i henhold til dette.

PERSONVERNERKLÆRING

Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan Helse & Kost AS behandler og sikrer personopplysningene dine.

 

 

Behandlingsansvarlig

Den juridiske enheten som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine er:

Helse & Kost AS

Postboks 26

3195 Skoppum

Org.nr. NO 968315587MVA

 

 

 

Beskrivelse av behandlingen – formål og behandlingsgrunnlag

Personopplysninger i forbindelse med varekjøp

Når du handler i nettbutikken Helseogkost.no, ber vi deg om å oppgi du navn, adresse, fødselsdato og e-postadresse (og mobilnummer dersom du ønsker pakkevarsling på sms). Dette er nødvendig informasjon som vi trenger for å kunne sende deg det du bestiller, og for å kunne kontakte deg om eventuelle forsinkelser eller andre forhold som vedrører bestillingen din (rettslig grunnlag: Personopplysningsloven §8).

Myndighetene pålegger oss dessuten å oppbevare kjøpsinformasjon for at vi skal kunne overholde de offentlige forpliktelsene våre i forbindelse med bokføring (rettslig grunnlag: Bokføringsloven) og ved eventuell reklamasjon/returhåndtering (rettslig grunnlag: Forbrukerkjøpsloven).

Velger du kredittkort (VISA eller MasterCard) som betalingsmåte, blir du videreført til betalingsleverandøren DIBS, som er en anerkjent, sertifisert leverandør av online-betalingstjenester. DIBS fungerer som databehandler og administrerer transaksjonsdata i henhold til avtalen som er inngått. All betalingsinformasjon krypteres til koder før den sendes via sikre koblinger. DIBS kan ikke bruke informasjonen til andre formål enn å oppfylle avtalen med oss, og de har taushetsplikt knyttet til denne.

 

Personopplysninger i forbindelse med nyhetsbrev

Du velger selv om du ønsker å motta et månedlig nyhetsbrev på e-post fra oss. På startsiden til nettbutikken Helseogkost.no registrerer du deg som mottaker av nyhetsbrev og oppgir kun navn og e-postadresse. Da aksepterer du samtidig at vi kan sende deg nyhetsbrev der vi informerer deg om nye produkter og aktuelle tilbud.

 

 

Behandling av tredjepart og overføring av personopplysninger

Helse & Kost AS selger ingen personopplysninger til tredjepart. Vi bytter heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Helse & Kost AS deler kun personopplysningene dine med tredjepart for følgende formål:

1) For å kunne sende deg varer, gir Helse & Kost AS personopplysningene dine videre til speditøren (Posten)

2) Ved manglende betaling av girofaktura overføres personopplysningene dine til inkassobyrået (Kredinor) for videre innfordring

 

 

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene som Helse & Kost AS behandler for regnskapsmessige formål lagres i 10 år (i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning).

Opplysningene er sikret med innlogging med passord.

 

 

Rettighetene dine

Du har rett til å kreve å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene som du selv har oppgitt til oss, i et strukturert, alminnelig brukt og maskinlesbart format. Du kan når som helst kreve rettelser av feilaktige opplysninger. Du har også rett til å be oss om å fjerne eller begrense de registrerte personopplysningene dine.

Du har alltid mulighet til å melde deg av et nyhetsbrev mottatt via e-post ved å brukte avmeldingslenken direkte i utsendelsen. I tillegg kan du benytte deg av rettighetene dine ved å sende en e-post til oss: post(krøllalfa)helseogkost.no

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer