Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Natracare seriene > Natracare Tampo... > Natracare Tamponger m/hylse normal (16 stk)

Natracare Tamponger m/hylse normal (16 stk)

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

16 stk

kr 59,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen vår – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu.  Natracare Tamponger med innføringshylse  er rene og naturlige, laget av 100% ren, sertifisert økologisk dyrket bomull som garantert ikke er genmodifisert (GMO-fri) og heller ikke klorbleket.

Mange kvinner er plaget med kontaktallergier og hudirritasjoner i underlivet. Symptomer som sårhet og/eller kløe forsterkes ofte ved menstruasjon, fordi mange hygieneprodukter inneholder syntetiske materialer og plast. Kvinner som har problemer med overvekst av candida-sopp er ofte spesielt utsatt for dette.

Natracare Tamponger med innføringshylse normal (Organic Cotton Tampons with Applicator Regular) er rene og naturlige. De er fri for giftstoffer som finnes i sprøytemidler (herbicider, pesticider og dioksin) – syntetiske stoffer som ofte skaper hudirritasjoner. Mange kvinner har blitt kvitt underlivsplagene sine ved å bytte til Natracare-produkter.

Innhold:

Hver pakke Natracare Tamponger med innføringshylse normal inneholder 16 tamponger med god absorbsjonsevne, beregnet for de dagene du har normal blødning. Tampongene inneholder ikke syntetiske stoffer som rayon, plast, lim, overflatebehandlingsmiddel, parfyme og heller ikke harpiks (som også kan forårsake allergiske reaksjoner). Innføringshylsen er laget av biologisk nedbrytbar papp, som ikke er klorbleket.

Toksisk sjokksyndrom (TSS)

Flere tilfeller av toksisk sjokksyndrom (også kalt tampongsyken) er blitt registrert i den senere tid. Denne forgiftningssykdommen skyldes en bestemt type bakterier – gule stafylokokker (Staphylococcus aureus), som trives spesielt godt i høyabsorberende, syntetiske tamponger. Disse bakteriene utskiller under visse forutsetninger giftstoffer som kan forårsake toksisk sjokksyndrom (TSS). Symptomene på TSS er i første omgang influensalignende, med plutselig høy feber, oppkast, diaré, utslett, svimmelhet og muskelsmerter. Ubehandlet kan TSS føre til multiorgansvikt, noe som i verste fall kan være dødelig.

Resultater av en undersøkelse i ”The Journal of Infectious Diseases in Obstetrics and Gynaecology”, indikerer at bruk av tamponger laget av 100% bomull kan redusere risikoen for toksisk sjokksyndrom, i motsetning til tamponger laget av det syntetiske materialet rayon. Undersøkelsen omfattet 20 ulike tamponger, inkludert Natracare tampongene, som er laget av ren, økologisk bomull.

Konklusjonen var at de gule stafylokokkene ikke produserte farlige TSS-toksiner når kvinnene brukte tamponger som var laget av 100% bomull.

Trygt for deg – trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby kvinner rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier. Produktene er biologisk nedbrytbare og dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Natracare er derfor det naturlige valget for moderne kvinner som er opptatt av å bidra med miljøvern i praksis.

Nettbutikken helseogkost.no sender alle Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

 Se hele utvalget av Natracare-produkter her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer