Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Natracare seriene > Natracare Ultra... > Natracare Bind Ultra Xtra med vinger super (10 stk)

Natracare Bind Ultra Xtra med vinger super (10 stk)

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

10 stk

kr 45,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen vår – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu. Natracare-produktene er myke og behagelige, produsert med kun plantebaserte materialer. Overflaten er av sertifisert økologisk bomull som naturligvis ikke er klorbleket. Produktene er fri for plast, petroleum, latex, lotion og parfyme og er dermed også velegnede for deg som har sensitiv hud.

 

Mange kvinner er plaget med kontaktallergier og hudirritasjoner i underlivet. Symptomer som sårhet og/eller kløe forsterkes ofte ved menstruasjon, fordi mange tradisjonelle hygieneprodukter inneholder polyakryl og plast. Kvinner som har problemer med overvekst av candida-sopp er ofte spesielt følsomme overfor denne typen syntetiske materialer.

Natracare Bind Ultra Extra med vinger super (Ultra Extra Pads Super) er tynne og behagelige bind med vinger, med ekstra høy absorbsjonsevne som gir trygghet og velvære for de dagene du har kraftig blødning.

 

 

Innhold:

Natracare Bind Ultra Extra med vinger super leveres i pakke med 10 stk individuelt pakkede bind, produsert av kun plantebaserte materialer, med overflate av økologisk, ubleket bomull, fri for plast, petroleum, latex, lotion og parfyme.

 

 

Trygt for deg – trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby kvinner rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier. Produktene inneholder ikke polyakrylat (syntetisk superabsorberende plaststoff) og har heller ikke plastoverflate. Begge deler er velkjent i sammenheng med hudirritasjoner. Mange kvinner har blitt kvitt underlivsplagene sine ved å bytte til Natracare-produkter.

Hvert år kastes over 45 milliarder bind! Hvis de ble lagt ende mot ende, ville de rekke helt til sola – og skulle de bli gravd ned, ville hullet bli 90 meter dypt og 90 meter bredt. De fleste bind og intimservietter er fulle av syntetiske materialer så som plast, som ikke brytes ned i jorda på flere hundre år.

Bruker du Natracare, kan du være sikker på at produktene er mellom 95% og 100% biologisk nedbrytbare og komposterbare. Natracare-produktene er dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Natracare er derfor det naturlige valget for moderne kvinner som er opptatt av å bidra med miljøvern i praksis.

 

Nettbutikken helseogkost.no sender alle Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

Se hele utvalget av Natracare-produkter her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer