Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Natracare seriene > Natracare Wipes... > Natracare Våtservietter for baby 50 stk

Natracare Våtservietter for baby 50 stk

Bodywise UK Ltd (Storbritannia)

50 stk

kr 65,00

Antall:

Underlivet er et av de mest sensitive områdene på kroppen – derfor er det spesielt viktig å pleie dette området med omhu. Huden i bleieområdet hos småbarna er enda mer ømfintlig enn de voksnes hud. Natracare Våtservietter for baby og barn er produsert av 100% økologisk bomull, uten bruk av klor eller plast, uten parabener og uten alkohol. Våtserviettene er tykke og gode, kun tilsatt naturlige og pleiende planteekstrakter fra aprikos, kamille og lindeblomst.

Natracare Våtservietter for baby og barn (Baby Wipes) er klinisk testet, inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler eller kunstige duftstoffer, heller ikke alkohol. De er produsert av økologisk bomull, som ikke er genmanipulert (GMO-fri) og som ikke er klorbleket. De inneholder altså ingen plastmaterialer – kun ren bomull.

Innhold:

Hver pakke inneholder 50 myke og behagelige våtservietter, spesielt velegnet for den sensitive huden i bleieområdet hos de minste barna. Våtserviettene er kun tilsatt rene økologiske planteoljer fra aprikos, kamille og lindeblomst. De er biologisk nedbrytbare og er derfor også mer miljøvennlige enn andre tradisjonelle våtservietter for baby.

Våtserviettene kan selvsagt brukes av resten av familien også.

Trygt for deg, trygt for miljøet

Natracare har siden 1989 arbeidet med å tilby rene, trygge hygieneprodukter av høy kvalitet. Produktene reflekterer en høy etisk standard og tilbyr mange fordeler for deg som foretrekker naturlige produkter fri for unødvendige kjemikalier. Produktene er biologisk nedbrytbare og dermed også miljøvennlige etter at du har brukt dem.

Natracare er derfor det naturlige valget for moderne mennesker som er opptatt av å bidra med miljøvern i praksis.

Nettbutikken helseogkost.no sender Natracare-produktene hjem til deg – uansett hvor du bor i Norge.

Se hele Natracare-utvalget her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer