Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Weleda alfabeti... > Weleda Venadoron

Weleda Venadoron

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 349,00

Antall:

Føles bena tunge, urolige, rastløse – eller har du hevelser eller kramper i leggene? Har du åreknuter eller blåmerker på leggene som ikke vil forsvinne? Weleda Venadoron er en lett, fettfri gel som raskt trekker inn i huden. Du får en følelse av friskhet og en svalende effekt med en gang. Weleda Venadoron dufter friskt av sitrus og kan anvendes i kombinasjon med støttestrømper.

Hvem kan bruke Venadoron?

Venadoron anbefales til alle som har en jobb der de står mye (for eksempel butikkansatte og fabrikkarbeidere) – eller sitter mye (for eksempel kontoransatte). Den kan også brukes av alle som utsetter seg for intensive bevegelser (idrettsutøvere), av dem som er plaget av varme om sommeren, for å kjøle ned bena – og der hvor det er en forandring i hormonbalansen (svangerskap eller overgangsalder). I tillegg egner Venadoron seg ypperlig for eldre, som ofte har blodkar med svakere vegger.

Venadoron hjelper mot tunge, rastløse, urolige ben, mot krampe i leggene, mot åreknuter og mot hevelser.

Åreknuter og urolige ben

Et venøst blodkar har en elastisk vegg som kan bli slappere med årene eller under et svangerskap. Blodet bremses opp når blodkaret buler ut og dermed oppstår åreknuter. Ved å trekke seg sammen forsøker blodkaret å få i gang blodomløpet igjen. Kvinner har lettere for å få åreknuter enn menn.

Når blodsirkulasjonen i bena er kommet i ubalanse (for eksempel under svangerskap eller i overgangsalderen), kan det oppstå en ubehagelig eller smertefull fornemmelse i bena på grunn av muskelkramper. Dette forsvinner igjen når bena er i bevegelse. Det kan også dirre eller trekke i ben. Da urolige ben oftest forekommer om natten, kan det føre til søvnproblemer eller søvnforstyrrelser.

Da er det godt å få smurt inn Venadoron – så bena blir rolige igjen.

Når kan Venadoron brukes?

 - Om morgenen for at bena skal føles lette og friske over lengre tid.

 - I løpet av dagen når du står, sitter eller går mye, for å forebygge eller behandle hevelser i ben og ankler.

 - Om kvelden for å friske opp trette ben eller for å kjøle dem ned.

 - Under svangerskapet hvis bena hovner opp.

Innhold:

Vann, alkohol*, glycerin, uttrekk av arnika, slåpetorn, iris, borrerot, trollhassel, sitronsaft, kobbersulfat, xantan (naturlig fortykningsmiddel), vinsten, natriumsilikat (naturlig bindemiddel) og ekte eteriske oljer.

Inneholder ikke mineraloljer.

*Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Kobber hjelper bena å overvinne tyngdeloven. Kobber aktiverer også blodsirkulasjonen og motvirker væskeansamlinger i bena.

Trollhasselekstrakt og sitronsaft har en astringerende (sammentrekkende) effekt på de små blodkarene. Trollhassel styrker dessuten veggene på de store blodkarene.

Arnika er også brukt på grunn av den positive virkningen den har på hudvevet. Arnika sørger nemlig for at blodårene beholder sin naturlige form.

Bruksveiledning:

Weleda Venadoron kan ved behov brukes flere ganger daglig, morgen eller kveld, eller i løpet av dagen. Masseres lett inn i retning av hjertet. Hvis mulig, legg bena høyt en liten stund etter innsmøring.

Husk alltid å ryste flasken før bruk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Andreas ( Haugesund)

Står og går mye på jobb, har ofte hatt vondt i leggene om kvelden. Ble anbefalt å prøve Weleda Venadoron og har bare godt å si om dette produktet.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer