Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Weleda seriene > Weleda Bjørk-se... > Weleda Bjørk Dusj Peeling

Weleda Bjørk Dusj Peeling

Weleda (Tyskland)

150 ml

kr 169,00

Antall:

Bjørkeløv har stimulerende egenskaper som bidrar til at kroppen kan kvitte seg med avfallsstoffer – ideelt når du vil motvirke eller forebygge cellulitter på en mest mulig naturlig måte. Weleda har igjen utviklet et innovativt naturkosmetikkprodukt: Bjørk Dusj Peeling (Weleda Birch Body Scrub), som er en kombinert peeling og dusjkrem.

Cellulitter rammer først og fremst kvinner. Det elastiske bindevevet som omgir underhudens varmende og beskyttende fettceller er vesentlig bløtere og løsere hos kvinner enn hos menn fra naturens side. Huden som organ skal hele tiden tilpasse seg kvinnens omskiftende kroppsformer, både under puberteten og dessuten ved svangerskap, stiller kroppens forandringer de aller største krav til vevets utvidelsesevne. Hvis spenstigheten i de elastiske fibrene minskes, økes avleiringene av fett i underhudens celler. Disse cellene kan vokse til de tidobbelte av de opprinnelige volum, og med tiden presse seg gjennom de svake bindevevet og opp til hudens overflate. Appelsinhuden – det typiske tegn på cellulitter – er et faktum.

Faktorene som utløser cellulitter forsterkes når opplagring og nedbrytning av fett i kroppen kommer ut av balanse. Hos kvinner avleires overskytende fett først og fremst i hudvevet på lår, hofter og rumpe. Stappfulle fettceller har, foruten den synlige virkningen, også en negativ mekanisk effekt: De trykker på de fine karsystemene i blod- og lymfebanene. Den nedsatte sirkulasjonsevnen reduserer oksygentilførslen og sinker transporten av cellevæske og stoffskifteavfallsstoffer.

Bjørk Dusj Peeling fra Weleda inneholder små voksperler fra ren karnauba og bivoks, som varsomt masserer huden og øker blodsirkulasjonen. I tillegg forbedres cellefornyelsen uten at huden tørker ut og uten at hudens naturlige balanse forstyrres. Milde sukkertensider bidrar til en skånsom rengjøring, og næringsrik aprikoskjerneolje tilfører huden akkurat nok fett til at den kjennes myk og glatt. Uttrekk fra håndplukkede bjørkeblader virker dessuten stimulerende og øker hudens elastisitet.

Hudcellene i kroppen vår fornyer seg med 28 dagers mellomrom. Derfor finnes det hele tiden hudceller på ulike utviklingstrinn. Weleda har tatt utgangspunkt i at det bare er de døde hudcellene som skal fjernes. Derfor anbefaler Weleda at dette produktet kun brukes en gang i uken. De skånsomme, bittesmå voksperlene befrir huden for døde hudceller på en mild og behagelig måte, og huden holder seg sunn.

Innhold:

Vann, sukkertensider, sesamolje, alkohol*, vaskeaktive aminosyrer, bivoks, karnaubavoks, ricinolje, aprikoskjerneolje, glycerin, ekte eteriske oljer, karragen, uttrekk av bjørkeblad (Betula alba), rotstokk av musetorn (Ruscus aculeatus, på engelsk: Butchers’ broom), rosmarinekstrakt (Rosmarinus officinalis), xanthan og melkesyre.

*Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Litt mer om Weledas bjørk

Bjørk (Betula pubescens) er kjent for sine utrensende egenskaper og for å styrke blodsirkulasjonen. Bjørkeblad inneholder også viktige oppbyggende emner og verdifulle antioksidanter.

Bjørk har gjennom århundrene tradisjonelt vært brukt til mange formål. De gamle germanerne brukte bjørkesaft som skjønnhetsmiddel og ikke minst som en styrkedrikk. Nordiske og slaviske stammer brygget bjørkemjød og drakk bjørkevin. Feber og magesmerter ble behandlet med bjørkesaft. Bjørkeblad trukket i vann ble brukt til å behandle utslett og sår. Bjørkens rensende og stimulerende effekt ble tidlig oppdaget i både Nord-Europa og Russland, der var det helt vanlig med en rensende vårkur.

Mellom mai og juni befinner bjørketreet seg i sin aller mest vitale oppbyggingsfase. På dette tidspunktet inneholder de sprø bladene spesielt mange verdifulle stoffer. Bjørkebladene som brukes i Weledas bjørkeprodukter stammer fra økologiske, viltvoksende trær i et stort, vernet våtområde i den sørlige delen av Böhmen i Tsjekkia. På fuktig jord og i kiselholdig granitt, har bjørken optimale vekstvilkår. Hvert år plukkes 500 tonn ferskt bjørkeløv for hånd. Mer enn 400 plukkere samler bjørkeblad av høy biologisk kvalitet uten at balansen i økosystemet forstyrres.

Bruksveiledning:

Bjørk Dusj Peeling fra Weleda brukes i dusjen. Dette produktet er beregnet for kroppen, ikke for ansiktet. For å ikke skade frisk hud bør peelingen kun gjøres en gang i uken. Masser Bjørk Dusj Peeling på fuktig hud med sirkulerende bevegelser – dette gir huden økt elastisitet. Skyll godt av. For aller best resultat ved behandling av cellulitter, anbefales det å kombinere med  Weleda Bjørk Cellulitt-olje

Vil du gjøre mer for at den regelmessige kroppspleien også blir en målrettet sunnhets- og skjønnhetspleie? Prøv gjerne også en dusj med vekslende varmt og kaldt vann, effektivt både mot appelsinhud og for å få en opplevelse av vitalitet.

Hold kroppen i gang – husk på  hverdagsmosjonen og  stress mindre, dette gjelder både på jobb og i privatlivet. Lær deg til å prioritere de tingene som er viktigst for DEG.

Spis sunt og variert, velg mest mulig naturlige matvarer som gir deg et høyere innhold av næringsstoffer. Tenk også litt over hva du kan gjøre for å finne den riktige syre-base-balansen i kostholdet ditt - dette vil også kunne påvirke huden i positiv retning. Husk også å drikke nok vann i løpet av dagen (minst 2 liter – noe kan gjerne være i form av urtete eller grønn te – du finner helt sikkert flere favoritter blant teutvalget vårt,  klikk her .)

Det er også avgjørende for huden at du  sover godt – kroppen din driver med viktig vedlikeholds- og reparasjonsarbeid mens den bevisste delen av deg er i dyp søvn.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer