Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Weleda seriene > Weleda Citrus-s... > Weleda Citrus Oppfriskende Bad

Weleda Citrus Oppfriskende Bad

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 269,00

Antall:

Weledas badetilsetninger er milde og skånsomme mot huden. De skummer ikke. Badetilsetningene er selvsagt økologiske og helt uten syntetiske ingredienser. Weleda Citrus Oppfriskende Bad (Citrus Refreshing Bath) gir deg en frisk følelse til både kropp og sjel.

Den friske og fruktige duften av de fineste eteriske oljer gir nytt liv til kroppen. Citrus Oppfriskende Bad gir deg en frisk start om morgenen – eller det kan brukes når som helst på dagen for å få en friskere og mer opplagt følelse. Du kan også bruke Citrus Oppfriskende Bad som fotbad, hvis du ikke har badekar.

Innhold:

Vann, ekte naturlige eteriske oljer, basissåpe av olivenolje, sitrusolje.

Citrus Oppfriskende Bad inneholder ingen kunstige skummende rengjøringsstoffer, syntetiske duft- eller fargetilsetninger. Det er heller ikke tilsatt konserveringsmidler eller mineraloljer som virker uttørkende på huden.

Bruksveiledning:

Citrus Oppfriskende Bad fra Weleda kan du bruke akkurat så ofte du vil.

Citrus Oppfriskende Bad tilsettes etter at vannet er tappet i. Husk alltid å ryste flasken godt. Bruk 2-3 kapsler til et karbad eller kun noen dråper til et fotbad i vaskevannsfat.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer