Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > ABC - varemerke... > Nature's Sunshine > Nature's Sunshine Cran-Max 100 kapsler

Nature's Sunshine Cran-Max 100 kapsler

Nature's Sunshine Products, Inc. (USA)

100 kapsler

kr 285,00

Antall:

Vondt å tisse? Mange kvinner er plaget med urinveisinfeksjoner. De fleste er av den ”stille”, men plagsomme sorten og forårsakes av bakterier fra tarmen. Har du hatt blærekatarr før, vil du umiddelbart kjenne igjen symptomene når de melder seg på nytt. Nature’s Sunshine Cran-Max består av en unik kombinasjon av tranebær og buchu. Tilskudd av Nature's Sunshine Cran-Max kan benyttes forebyggende og ved lett blærekatarr.

Gjennom århundrer har kvinner benyttet de nord-amerikanske tranebærene som et naturlig middel for urinveiene. Tranebær har i nyere vitenskapelige studier vist effekt mot lett blærekatarr. Tranebær er blant annet rike på C-vitamin, som styrker immunforsvaret og fungerer som en viktig antioksidant.

Den afrikanske urten buchu har også lenge vært kjent for å være gunstig for urinveiene. Buchu er en busk som stammer fra Sør-Afrika hvor de innfødt i århundrer har brukt de tørkede bladene til behandling av urinveiene. Ved lett blærekatarr anbefales derfor ofte buchu brukt i kombinasjon med tranebær. Buchu inneholder virkestoffet diosfenol, som virker lett vanndrivende.

Innhold:

Tranebærpulver (Vaccinium macrocarpon), kapsel (gelatin fra storfe), maltodekstrin, buchuekstrakt (Barosma betulina), antiklumpemidler (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid).

Innhold per anbefalt døgndose:

Tranebærpulver 1245 mg (3 kapsler) / 3320 (8 kapsler)

Buchu-ekstrakt 60 mg (3 kapsler) / 160 mg (8 kapsler)

Bruksveiledning:

Anbefalt døgndose er 3-8 kapsler daglig.

Forebyggende: 1 kapsel 3 ganger daglig.

Ved lett blærekatarr: 2 kapsler 4 ganger daglig i 6 dager.

Barn fra 3-årsalderen: 1 kapsel 3 ganger daglig.

OBS: Lege bør alltid kontaktes ved vedvarende ubehag eller ved blod i urinen, for å utelukke en mer alvorlig type urinveisinfeksjon (som eventuelt bør behandles med antibiotika).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer