Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Eksem > Einerlåg Balsam original

Einerlåg Balsam original

200 ml

kr 79,00

Antall:

Einerlåg hårprodukter framstilles med ekstrakt av einer og einebær som basis og viktigste virkemiddel. Einerlåg Balsam original er mild og skånsom og motvirker ubalanse i håret og hodebunnen. Balsamen gir håret en naturlig vakker glans, i tillegg til volum og styrke. Einerlåg Balsam original kan med fordel brukes også hvis du har eksem, sår eller brannskader i hodebunnen.

 

For aller best effekt: Vask håret med Einerlåg Sjampo. Etter hårvask: Masser litt Einerlåg Balsam original inn i håret. La den virke i 1-2 minutter før du skyller godt ut.

 

 

Innhold:

Ekstrakt av einer og einebær**, cetearyl alkohol*, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate* og ceteareth-20****, vitamin-E og eteriske oljer (Ho blad, Styrax resinoide, Palmarosa***, Vetiver*** og Valerina).

 

* = råvarer BDIH godkjent som naturkosmetikk                                         
** = fra viltvoksende plante
*** = fra godkjent økologisk produksjon
**** = råvarer sertifisert av Bra miljøval (Sverige)

Fri for parabener, mineralolje og silikon, pH-balansert. Ikke testet på dyr.

 

 

Litt om einer (Juniperus communis)

Man kjenner til bruk av einerlåg så langt tilbake som fra 1000 til 1200-tallet. Einerlåg-produktene er basert på folkemedisinens behandling av hår og hodebunn.

Einer og einebær som brukes under framstillingen av hårpleieproduktene er fra norsk urskog. De er viltvoksende, håndplukket og holder svært høy kvalitet.

Einebærene (som egentlig er kongler) er 2-årige og høstes året rundt før hver enkelt produksjon. Einebæroljen utvinnes ved dampdestillering av bærene. Det er dette som gir den tradisjonelle einerlågen. Dette er møysommelig og tidkrevende arbeid, og gjør produktene helt unike.

Det kan være forskjell i farge og konsistens på ulike produksjonspartier, siden balansen mellom oljer, harpiks og garvesyre i einebærene varierer.

 

Les om einer på nettsidene til den norske botanikeren Rolv Hjelmstad:

http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/juni_com.htm

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer