Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Eksem > Einerlåg Sjampo original

Einerlåg Sjampo original

200 ml

kr 79,00

Antall:

Einerlåg hårprodukter framstilles med ekstrakt av einer og einebær som basis og viktigste virkemiddel. Einerlåg Sjampo original er mild og skånsom og motvirker ubalanse i håret og hodebunnen. Sjampoen gir håret en naturlig vakker glans og styrke. Einerlåg Sjampo original kan med fordel brukes også hvis du har eksem, sår eller brannskader i hodebunnen. Einerlåg Sjampo original svir ikke i øynene og er derfor fin å bruke for hele familien.

 

For aller best effekt: Benytt Einerlåg Sjampo som en kur – det vil si: vask håret hver gang med Einerlåg Sjampo – ikke bruk andre typer sjampoer. Følg gjerne opp med Einarlåg Balsam original etter at du har vasket håret med Einerlåg sjampo.

 

 

Innhold:

Ekstrakt fra einer og einebær** fra norsk urskog, coco-sulfate*, coco-glucoside*, hydrolized wheat protein*, lauryl glucoside*, stearyl citrate*, glyseryl oleate*, havsalt, epleeddik***, vitamin E, eteriske oljer (Ho blad, rosentre, Styrax resinoide, palmarosa, vetiver, valerina).

 

*= råvarer BDIH-godkjente som naturkosmetikk

**= fra viltvoksende planter

***= fra godkjent økologisk produksjon

 

Fri for parabener, mineralolje og silikon, pH-balansert. Ikke testet på dyr.

 

 

Litt om einer (Juniperus communis)

Man kjenner til bruk av einerlåg så langt tilbake som fra 1000 til 1200-tallet. Einerlåg-produktene er basert på folkemedisinens behandling av hår og hodebunn.

Einer og einebær som brukes under framstillingen av hårpleieproduktene er fra norsk urskog. De er viltvoksende, håndplukket og holder svært høy kvalitet.

Einebærene (som egentlig er kongler) er 2-årige og høstes året rundt før hver enkelt produksjon. Einebæroljen utvinnes ved dampdestillering av bærene. Det er dette som gir den tradisjonelle einerlågen. Dette er møysommelig og tidkrevende arbeid, og gjør produktene helt unike.

Det kan være forskjell i farge og konsistens på ulike produksjonspartier, siden balansen mellom oljer, harpiks og garvesyre i einebærene varierer.

Les mer om einer på nettsidene til den norske botanikeren Rolv Hjelmstad:

http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/juni_com.htm

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer