Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Enzymer / coenz... > Kyolic Hvitløk + Q10 kapsler 30 stk

Kyolic Hvitløk + Q10 kapsler 30 stk

30 kapsler

kr 295,00

Antall:

Helt siden oldtiden har hvitløk vært et velkjent middel innen naturmedisin på grunn av sine mange legende egenskaper. Ikke alle er like glade i lukten – derfor har mange unngått å bruke hvitløk fordi andre mennesker har reagert på dette. Kyolic er et av verdens mest solgte og best dokumenterte hvitløkskosttilskudd og gir deg alle hvitløkens helsebringende egenskaper – helt luktfritt.

 

Hvitløk styrker immunforsvaret og virker slimløsende, og den benyttes derfor ofte for å bekjempe forkjølelse, influensa og andre luftveisplager.

Dessuten er hvitløk god for magen og blodomløpet og for hjertet, samtidig som den virker positivt på blodtrykket og inneholder antioksidanter som senker kolesterolnivået i blodet ved å hindre leveren i å danne for mye LDL-kolesterol. Hvitløk er også desinfiserende og utrensende, motvirker betennelser, kramper og diaré, kan bekjempe ulike bakterier og hemme veksten av flere sopparter, som for eksempel Candida albicans.

I dette produktet er det i tillegg koenzym Q10 som i flere studier har vist seg å gi gode resultater for bedre hjertehelse.

 

 

Innhold:

1 kapsel Kyolic Hvitløk + Q10 inneholder:

600 mg standardisert hvitløksekstrakt (Aged Garlic Extract, S-Allyl Cysteine)

100 mg koenzym Q10

 

I tillegg består kapslene av: gelatin (fra okse), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer), fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose).

 

Kapslene er garantert lukt- og smaksfrie og gir deg alle hvitløkens gode egenskaper uten at andre merker det.

Hvitløksekstraktet som benyttes i Kyolic, er fra økologisk hvitløk, dyrket i naturlige omgivelser i Hokkaido i Japan. Kyolic Hvitløk blir framstilt uten bruk av varme for å bevare alle de naturlige og fordelaktige egenskapene fra rå hvitløk. Kyolic Hvitløk foredles gjennom en spesiell patentert kaldlagring i opptil 20 måneder, noe som forandrer irriterende og harske stoffer i hvitløken til milde, luktfrie og aktivt virksomme stoffer. Blant disse er S-Allyl Cysteine (SAC), et vannløselig og svovelholdig stoff som er et av de mange gunstige stoffene i hvitløk. Kyolic er det eneste hvitløkskosttilskuddet på markedet som har standardiserte mengder av S-Allyl Cysteine (SAC).

 

 

Dosering og bruk:

1 kapsel daglig, gjerne i sammenheng med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer