Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Enzymer / coenz... > Solaray Laktase 100 kapsler

Solaray Laktase 100 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 kapsler

kr 325,00

Antall:

Får du mye luft i magen hvis du drikker melk eller spiser meieriprodukter? Da kan det hende at du har problemer med å fordøye melkesukker (laktose). I så fall har du mest sannsynlig mangel på enzymet laktase i tynntarmen og er dermed laktoseintolerant. Solaray Laktase inneholder laktasekonsentrat, som bidrar til å spalte melkesukkeret. Dette kan være til god hjelp for å unngå problemer med fordøyelsen hvis du skal spise et måltid som inneholder melkeprodukter.

Melkesukker er et toverdig sukker (disakkarid) som må spaltes til glukose og galaktose før det kan tas opp. Denne spaltingen skjer i tynntarmen ved hjelp av et stoff som heter laktase, og som sitter i slimhinnen. Dersom dette mangler, blir melkesukkeret værende i tarmen, der det blir omsatt av bakterier som blant annet produserer tarmgass. Det trekker dessuten til seg vann og fører til diare. Denne diareen kan bli så kraftig at også andre næringsstoffer "skylles ut" av tarmen før de rekker å bli sugd opp.

Solaray Laktase er et potent laktaseenzym for laktoseintolerante. En kapsel inneholder 40 mg laktasekonsentrat, tilsvarende 4000 FCC laktaseenheter.

Er du laktoseintolerant, kan du også ha problemer med å oppnå anbefalt daglig inntak av kalsium. Derfor inneholder hver kapsel i tillegg 100 mg kalsium.

Innhold:

Kalsiumsitrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), fortykningsmiddel (hydroksypropylcellulose, mikrokrystallinsk cellulose), laktasekonsentrat (laktase + bærestoff: dikalsiumfosfat og mannitol), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer og silisiumdioksid).

Innhold per anbefalt døgndose (2 kapsler):

Laktasekonsentrat 80 mg (tilsvarende 8.000 FCC laktaseenheter)

Kalsium 200 mg (25% av referanseverdi)

Bruksveiledning:

1 kapsel morgen og kveld eller 1 kapsel rett før måltid som inneholder melkeprodukter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer