Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Mineraler - enk... > Mangan produkter > Solaray Mangan 5 mg 120 kapsler

Solaray Mangan 5 mg 120 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

120 kapsler

kr 155,00

Antall:

Mangan er et basisk mineral som har stor betydning for syre-basebalansen i kroppen. Mangan finnes først og fremst inne i cellene. Mangan er viktig for energiproduksjonen og for utviklingen av brusk, knokler og ledd. Mineralet fungerer også som en antioksidant og inngår i en rekke av kroppens enzymsystemer. Mangan er viktig for forbrenningen av fett og karbohydrater. Sammen med mineralet krom stabiliserer mangan blodsukkeret i kroppen.

 

Solaray Mangan er et organisk mineraltilskudd, der mangan er bundet til aminosyren glycin og til den organiske syren sitronsyre for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Solaray Mangan inneholder i tillegg mineralrike urter for å kunne bedre opptaket av mangan i kroppen.

 

 

Innhold:

Naturriskonsentrat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium), fargestoff (naturlig rødbetfarge), persilleblad (Petroselinum crispum), manganglycinat, mangansitrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer).

 

 

1 kapsel Solaray Mangan inneholder 5 mg mangan i en base av urter.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 1 kapsel daglig sammen med et glass vann.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer