Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Nesen > Weleda Rhinodoron Nesespray

Weleda Rhinodoron Nesespray

Weleda (Tyskland)

20 ml

kr 149,00

Antall:

Rhinodoron er en økologisk nesespray som rengjør, fukter, lindrer og pleier slimhinnene i nesen på en naturlig måte, uten syntetiske tilsetninger. Som de andre Weleda-produktene, støtter den opp om hudens mangfoldige funksjoner og forstyrrer ikke kroppens egne prosesser. Rhinodoron Nesespray inneholder kun naturlige ingredienser og kan brukes av hele familien – også de minste.

Weleda Rhinodoron Nesespray inneholder pleiende Aloe Vera, som er kjent for å bevare fuktighet. Den er ypperlig mot tørr luft, ved allergiplager eller forkjølelse og pleier nesen skånsomt - så du unngår tørrhet eller neseblod. Den er så mild at også barna kan bruke den. Den er også velegnet for gravide.

Innhold:

 Havsalt, kaliumklorid, Aloe Vera gelé og sterilt vann.

Bruksveiledning:

Rhinodoron Nesespray kan brukes hver eneste dag – opptil flere ganger om dagen hvis du trenger det.

Weleda – i samklang med menneske og natur

 Weleda er basert på den antroposofiske bevegelsen og ble grunnlagt i 1921 for å produsere antroposofiske medisiner. Allerede i 1924 begynte Weleda å lage hudpleieprodukter basert på legeplanter, mineraler, naturlige oljer og eteriske oljer. Weleda-konsernet arbeider utfra et helhetssyn med tanke på menneskets helse og velbefinnende. Weleda kontrollerer både råvarene og produksjonsprosessene nøye underveis og utfører kontinuerlig dermatologiske og kliniske tester.

 Alle produktene fra Weleda produseres med følgende basiskriterier: Ingen syntetiske duft- eller fargestoffer og ingen konserveringsmidler. Biodynamiske og økologiske planter benyttes dersom det er mulig. Verken råstoffene eller produktene testes på dyr.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer