Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Supermat > Pana Chocolate 80% Cacao

Pana Chocolate 80% Cacao

Pana Chocolate (Australia)

45 g

kr 59,00

Antall:

Pana Chocolate fra Australia er økologiske, myke, raw food sjokolader som får fram de aller beste smakene fra kakaoen. De lekre sjokoladene lages for hånd og er utviklet for at flest mulig skal kunne kjenne glede av å smake ordentlig sjokolade. Pana Chocolate er både uten melk og uten raffinert sukker. Sjokoladene er kun søtet med agavenektar, og de har lav GI. Pana Chocolate bruker kun de aller beste økologiske råvarer, og ingen av ingrediensene er oppvarmet til mer enn 42 grader C.

Pana Chocolate 80% Cacao (Eighty %) er en ren, skikkelig mørk sjokolade med ekstra fyldig kakaosmak.

 

 

Innhold:

Kakao* (min. 80%; kaldpresset kakaosmør* kakaopulver*), mørk agavenektar*.

*sertifisert økologisk

 

Kan gjerne oppbevares i kjøleskap.

Sjokoladen er melkefri, glutenfri, uten konserveringsmidler, uten tilsatt sukker.

 

OBS: Allergiadvarsel:

Sjokoladen kan inneholde spor av nøtter.

 

 

Hvorfor er det smart å velge rå kakao?

Kakao kommer opprinnelig fra Sør- og Mellom-Amerika. Aztekerne i Mexico dyrket kakaotrær, og kakaobønnene var ansett som så verdifulle at de ble brukt som betalingsmiddel. Mayaindianerne kalte kakao for ”gudenes mat” fordi den var så full av gode egenskaper. I dag vet vi hvorfor. Det viser seg at kakaobønnen inneholder over 300 ulike stoffer, noe som gjør den til en av de mest komplekse og mest næringsrike matvarene som finnes.

Det vitenskapelige plantenavnet for kakao er Theobroma cacao, som kommer av latin: theos = gud og broma = mat. Kakao er en god kilde til både antioksidanter, vitaminer, mineraler, proteiner og sunt fett. Kakao inneholder faktisk hele 10% antioksidanter – omtrent dobbelt så mye som i rødvin og tre ganger så mye som i grønn te, som begge er kjent for å være rike på antioksidanter. Dessuten er antioksidantene i kakao lett opptakelige for kroppen, og de har en god innvirkning på hjerte- og karsystemet. Idrettsutøvere bruker rå kakao for større utholdenhet, bedre prestasjon og motivasjon, og større mental klarhet. Dessuten bidrar antiosidantene også til kortere restitusjonstid og beskytter mot frie radikaler – ORAC: 62.100.

Tradisjonell sjokolade produseres ved høy temperatur, som gjør at kakaoen mister mye av næringsverdien og at antioksidanteffekten blir redusert. Pana Chocolate lages derimot ved lav temperatur og bevarer både næring, enzymer og antioksidanter. I tillegg er smaken helt fantastisk.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer