Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vannrensing > Membranfiltreri... > Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell m/12-liters tank

Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell m/12-liters tank

kr 5.200,00

Antall:

Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell er beregnet for rensing av kommunalt kranvann. Vannrenser AquaPro 512 RO gir deg helt rent vann ved hjelp av omvendt osmose (på engelsk: reverse osmosis, ofte forkortet til RO). Dette kompakte og praktiske vannrensesystemet, inkludert en egen 12-liters trykktank for ferdigrenset vann, monteres inne i kjøkkenskapet under oppvaskkummen. I tillegg monteres en egen tappekran for renset vann på oppvaskkummen.

Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell med 12-liters tank er velegnet på kjøkkenet i privathus hvis husstanden bruker større mengder renset vann. Dette er spesielt aktuelt hvis det rensede vannet brukes til mange andre ting enn bare som drikkevann og kaffe-/tevann – for eksempel til: skylling av salat, koking av grønnsaker, ris, pasta, baking, påfylling av luftfukter etc. Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell med 12-liters tank er også velegnet for mellomstore og større bedrifter.

 

 

Viktig betalingsinformasjon vedrørende Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell:

Legger du dette produktet i handlekurven, må du velge KORT som betalingsform (= VISA/Mastercard). Velger du GIRO som betalingsform, vil du motta en e-post der vi opplyser om at dette produktet kun kan kjøpes mot forhåndsbetaling.

Har du ikke VISA/Mastercard, kan du eventuelt forhåndsbetale ordresummen til bankkontoen vår - i så fall må ordrenummeret oppgis som betalingsreferanse.

  

 

Spesifikasjoner:

Dimensjoner på filterenhet (bredde x dybde x høyde): 32 x 12 x 14 cm

Rensekapasitet: inntil 150 liter per dag

Tankkapasitet: 12 liter ferdig renset vann

Dimensjoner på tanken: diameter 25 cm x høyde 35 cm

Vanntilkobling: direkte på vannledning

Avløpsvann/spylevann: direkte på avløpsrør

Rensesystem: omvendt osmose

 

Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell bruker ikke strøm, det er kun vanntrykket som driver rensesystemet.

 

 

Dette følger med når du bestiller Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell hos oss:

- Partikkelfilter (sedimentfilter)

- RO Membran

- Aktivt kull-filter GAC

- 12-liters trykktank

- Vannlekkasjestopper med sensor og alarm

- Tappekran som monteres på oppvaskbenken

- Slange for vanninntak

- Tilkobling for vanninntak

- Avløpsklammer

 

 

Denne modellen leveres også med 4-liters tank eller 8-liters tank:

Vannrenser AquaPro 504 RO under benk modell (med 4-liters tank)

Vannrenser AquaPro 508 RO under benk modell (med 8-liters tank)

Hvordan virker omvendt osmose?

Omvendt osmose er en mekanisk filtreringsteknikk som ble utviklet i forbindelse med det amerikanske romfartsprogrammet, for å redusere antall liter medbragt vann i romferjene. Prinsippet bak omvendt osmose-metoden er ganske enkelt. Vannmolekylet er det aller minste molekylet i alle flytende stoffer. Ved hjelp av trykket i vannledningen blir vannet presset mot en membran. Porene i denne membranen er nøyaktig tilpasset vannmolekylenes størrelse. Det betyr at det er kun de bitte små vannmolekylene som trenger gjennom membranen. Alle andre større molekyler som oppløste salter, mineraler og tungmetaller holdes tilbake og blir skylt vekk videre ned i avløpet.

Partikkelfilteret foran membranen fjerner de aller groveste partiklene i vannet før de når membranen. På denne måten blir membranen skånet, og den kan ha en levetid på flere år. Etter membranen er det et aktivt kull-filter, som absorberer gasser og andre stoffer som kan gi uønsket farge, lukt og smak.

 

 

Montering og service

Dette produktet krever montering – enten av oss eller av en lokal rørlegger. Vi monterer gjerne produktet for deg om du eller bedriften din befinner seg i Vestfold, Østfold, Buskerud eller Oslo. Pris for monteringen avtales på forhånd.

Vi anbefaler årlig service på vannrensesystemet. Servicen vil blant annet omfatte bytting av de to filterne (partikkelfilteret og aktivt kull-filteret). Vi utfører service på vannrensesystem som befinner seg i Vestfold, Østfold, Buskerud eller Oslo.

 

 

Spørsmål om Vannrenser AquaPro 512 RO under benk modell med 12-liters tank?

Ta gjerne direkte kontakt med ”vannmannen vår” –

Jan Rakke-Friberg på telefon: 905 81 467 eller e-post: jan@helseogkost.no

 

 

Strengere sikkerhetsforskrifter fra forsikringsselskapene av 1. juli 2010

Vi gjengir her utdrag fra sikkerhetsforskriftene til forsikringsselskapet IF:

”Kjøleskap, kaffe- og isbitmaskiner og lignende utstyr som er tilkoblet vann, skal ha automatisk avstengning med føler i områder hvor lekkasje kan oppstå. Leverandørens vedlikeholdsplan skal følges.”

Disse forskriftene trådte i kraft 1. juli 2010. Dette medfører at alle nye bygg må ha montert automatisk vannstopper. Men det betyr også at de som har vanntilkoplet utstyr som er satt inn FØR denne datoen må sørge for å få montert inn automatisk vannstopper, ellers vil de kunne få avkorting av erstatningen ved en eventuell forsikringssak.

 

Vi har derfor valgt å inkludere en vannlekkasjestopper med sensor og alarm, som følger med på kjøpet når du bestiller Vannrenser AquaPro 512 RO benkemodell hos oss - fordi vi er opptatt av sikkerheten.

Vannlekkasjestopperen drives av kun et 9 V batteri.

Les gjerne produktinformasjonen om vannlekkasjestopperen her

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer