Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Vannrensing > Refill filtere... > Refill filtere (3-pk) til PuroSmart RO kranmodell

Refill filtere (3-pk) til PuroSmart RO kranmodell

3-pk

kr 300,00

Antall:

Vann har en fantastisk evne til å løse opp og ta med seg det meste. Dermed er det enkelt å forstå at vann også lett får med seg uønskede, forurensende stoffer. De kommunale vannverkene renser bort en del – men de bruker dessverre klor for å beskytte oss mot bakterier fordi klorforbindelser virker desinfiserende. Dette kan resultere i både sjenerende lukt og smak, i tillegg er det også stadig flere mennesker som reagerer med kløe og utslett i huden når klorinnholdet i vannet i blant blir forhøyet.

PuroSmart er verdens minste komplette omvendt osmose vannrenser. Den er liten og lett, også fin å ta med på reise eller på hytta. PuroSmart har et kombinert sediment- og kullfilter som fjerner klor og andre gasser som kan påvirke smak og lukt. Omvendt osmose-membranen fjerner nesten alt annet som kan være tilstede i kranvannet. Dermed får du et drikkevann som er både sunnere og enklere å drikke, fordi det smaker så friskt og godt. Både barn og voksne vil drikke mer vann når vannkvaliteten bedres.

Innhold:

Det kombinerte partikkel- og kullfilteret fjerner uønsket lukt, smak og farge.

Pakken inneholder 3 refill filtere.

PuroSmart-filteret er enkelt å bytte, uten bruk av verktøy.

Ved daglig bruk varer et PuroSmart-filter i omkring 3 måneder før det bør byttes.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer