Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Aminosyrer > Solaray Arginin 500 mg 100 kapsler

Solaray Arginin 500 mg 100 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 kapsler

kr 225,00

Antall:

Solaray aminosyrer dekker et bredt spekter av bruksområder og er naturlig framstilt ved en mikrobiologisk gjæringsprosess, som sikrer best mulig opptak og virkning i kroppen. Aminosyren Arginin utløser blant annet veksthormoner fra hypofysen og spiller derfor en sentral rolle i utviklingen av muskelmasse i kroppen. Den virker også styrkende på immunforsvaret. Arginin reduserer blodets seighet (viskositet) og øker dermed blodsirkulasjonen. Arginin er derfor et godt tilskudd mot kalde hender og føtter. Aminosyren arginin kan dessuten bedre forplantningsevnen hos menn.

Allerede før 2. verdenskrig var det kjent at arginin er nødvendig for kroppens produksjon av kreatin – et stoff som inngår i cellenes energilager og dermed viktig for muskelstyrke. Arginin inngår også i kollagen og elastin og har vist seg å kunne gi bedre sårheling og raskere restitusjon av skadet hud.

 Innhold:

 1 kapsel inneholder 500 mg naturlig framstilt arginin (som L-Arginin HCl).

 I tillegg inneholder kapslene: gelatin, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer og silisiumdioksid).

 Dosering og bruk:

 Anbefalt dosering er 1 kapsel 1–3 ganger daglig sammen med vann.

 OBS: For best opptak: ta kapselen utenom måltider.

 Litt om aminosyrer

 Aminosyrer kan betegnes som kroppens byggeklosser. Det finnes mer enn 100.000 ulike proteiner i kroppen, men disse består faktisk bare av 20 aminosyrer, som er satt sammen i lange kjeder på forskjellige måter. Proteiner er byggematerialet i alle vevene i kroppen. Arvestoffet vårt består av proteiner, og en mengde viktige enzymer, hormoner og signalstoffer i nervesystemet er også avhengige av proteiner.

 8 av aminosyrene er essensielle – det vil si at kroppen ikke klarer å danne dem selv, men at de må tilføres gjennom kostholdet. De essensielle aminosyrene er: valin, leucin, fenylalanin, tryptofan, lysin, isoleucin, metionin og treonin.

 De resterende 12 aminosyrene kan kroppen under normale forhold produsere selv – blant annet med de essensielle aminosyrene som utgangspunkt.

 I kroppen foregår det en stadig nedbrytning, resirkulering og nydanning av vevsproteiner. Daglig omsettes 250 – 400 gram proteiner i kroppen. Proteinene i maten nedbrytes gradvis av enzymer i fordøyelsessystemet til aminosyrer og peptider (peptider er to eller tre aminosyrer som henger sammen). Nedbrutte aminosyrer fra celler og vev transporteres til leveren og resirkuleres i stor grad under nydanning av celler og vev.

 Aminosyremangel kan forekomme hos mennesker med svekket enzymproduksjon, ved mage- og tarmproblemer, ved kronisk sykdom, ved rekonvalesens etter sykdom eller operasjon, hos premature barn og hos eldre mennesker.

 Også for friske mennesker med lettere plager eller for de som ønsker et optimalt utbytte av trening, kan tilskudd av enkelte aminosyrer være et godt alternativ.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer