Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Antioksidanter > Bio-E-Vitamin 350 mg Pharma Nord 150 kapsler

Bio-E-Vitamin 350 mg Pharma Nord 150 kapsler

Pharma Nord (Danmark)

150 kapsler

kr 495,00

Antall:

E-vitamin er en antioksidant, som sikrer cellemembranenes stabilitet. Vitamin E bygger et ”skjold” omkring cellen og beskytter den mot angrep fra frie radikaler. Frie radikaler er skadelige restprodukter fra stoffskifteprosessene som konstant pågår i kroppen vår. Derfor er det viktig å få tilført tilstrekkelig med antioksidanter – som vitamin E – for å beskytte cellene i kroppen. Bio-E-Vitamin inneholder d-alfa-tokoferol, naturens eget E-vitamin, som er den kraftigste og mest aktive varianten av E-vitamin.

Vitamin E er et fettløselig vitamin. E-vitamin fungerer også som en aktioksidant som beskytter maten vår mot oksidasjon fra frie radikaler. I vegetabilske oljer følges det høye innholdet av flerumettede fettsyrer av et like høyt innhold av E-vitamin.

Hvor mye E-vitamin trenger vi egentlig?

Moderne mennesker utfører stadig mindre av hardt kroppsarbeid i forhold til det vi gjorde tidligere. Derfor trenger vi ikke lenger et like høyt kalori-inntak. Vi spiser derfor mindre enn det forfedrene våre gjorde. Dermed har vi også et lavere inntak av vitaminer og mineraler. Dessuten har det naturlige innholdet av mikronæringsstoffer i maten vår minsket på grunn av moderne jordbruksmetoder og forurensning av miljøet. Vitamin E er dessuten veldig følsomt for lave temperaturer, og siden vi spiser stadig mer av dypfryst mat, får vi ikke lenger i oss tilstrekkelige mengder av det viktige E-vitaminet.

Vitenskapelige studier viser at E-vitaminets beskyttende antioksidanteffekt først opptrer ved doser på ca. 300 mg d-alfa-tokoferol.

Det er derfor mange gode grunner til å komplettere kostholdet med et ekstra tilskudd av E-vitamin.

Innhold:

Bio-E-Vitamin inneholder per kapsel:

350 mg (525 IE) d-alfa-tokoferol

Bruksveiledning:

Normal dosering er 1 kapsel daglig.

Ved spesielle behov kan det imidlertid være aktuelt å bruke mer – for eksempel ved sykdom. Kontakt gjerne en naturterapeut eller en alternativinteressert lege for råd om dosering som passer for akkurat deg.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer