Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ayurveda produkter > AllerGard tabletter 60 stk Maharishi Ayurveda

AllerGard tabletter 60 stk Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda Products Pvt. Ltd (India)

60 tabletter

kr 219,00

Antall:

AllerGard tabletter inneholder en urteblanding som kan være effektiv mot lette allergiplager. Den kan dessuten motvirke forkjølelsessymptomer og være god for bihulene.

Er du allergisk, anbefales det å begynne med AllerGard tabletter en måned før allergisesongen og ta det hele sesongen. Produktet virker imidlertid også helt utmerket hvis du begynner å ta det etter at symptomene har oppstått.

AllerGard tabletter kan brukes hele året hvis du har lette allergiplager – også utenom pollensesongen. I kombinasjon med AllerGard neseolje er AllerGard tabletter enda mer effektive.

På dager hvor du utsettes for mye pollen, støv eller forurensning kan normaldoseringen økes ved behov.

Fordeler med AllerGard tabletter:

 - Kan redusere lette allergiplager

 - Kan være god for bihulene

 - Kan bidra til å lindre forkjølelsessymptomer

 - Kan lindre irritert hals

 - Kan motvirke lett hodepine

 - Kan virke styrkende på immunforsvaret

Innhold:

Indisk basilikum, gurkemeie, triphala (blanding), trikatu (blanding), ceylonkanel, fyllemidel (maisstivelse, silisium dioksid), overflatebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumsalter av fettsyrer).

Triphala

Dette er en tradisjonell Ayurvedisk blanding av 3 frukter: amla, Terminalia chebula og Terminalia belerica som er kjent for å kunne være styrkende for immunforsvaret blant annet ved at blandingen virker som en antioksidant. Den virker på to måter: styrkende for slimhinnene og gjør dem i stand til å filtrere ut allergener, i tillegg fjerner den avfallsstoffer fra kroppen. Ved å bedre næringstilførselen til cellene i kroppen reduseres dessuten følsomheten for lette allergiplager.

Trikatu

Dette er en tradisjonell Ayurvedisk blanding av 3 kryddere: ingefær, svart pepper og lang pepper. Den brukes for å stimulere og opprettholde fordøyelsen og respirasjonen, den kan ha en foryngende virkning på lungene, den kan hjelpe mot lette allergiplager og virke lett slimløsende ved forkjølelse.

Anbefalt døgndose (2 tabletter) AllerGard gir et tilskudd av følgende aktive ingredienser:

 478 mg indisk basilikum (Ocimum sanctum)

 287 mg gurkemeie (Curcuma longa)

 255 mg amla (Emblica officinalis)

 255 mg Terminalia belerica

 230 mg Terminalia chebula

 192 mg lakrisrot (Glycyrrhiza glabra)

 54 mg ingefær (Zingiber officinale)

 54 mg lang pepper (Piper longum)

 54 mg svart pepper (Piper nigrum)

 54 mg ceylonkanel (Cinnamomum zeylanicum)

Dette produktet er videreutviklet i forhold til tidligere Bliss Ayurveda AllerFri tabletter. Det nye produktet AllerGard tabletter har mer av hovedingrediensen indisk basilikum og mer av triphala-blandingen. Dette gir en større effekt på lette allergiplager, samtidig som fordøyelsen styrkes. Dette kan også være til god hjelp ved lette allergiplager.

Bruksveiledning:

Anbefalt døgndose er 1 tablett to ganger daglig.

AllerGard tabletter er gunstig å kombinere med AllerGard neseolje.

Lette allergiplager kan også skyldes at leveren er overbelastet og dermed har en nedsatt funksjon. I allergisesongen kan det derfor være lurt å bruke produktet LivoGard for styrking av leverens arbeidskapasitet, samtidig som du tar AllerGard tabletter.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer