Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ayurveda produkter > Golden Woman 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Golden Woman 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda Products Pvt. Ltd (India)

60 tabletter

kr 329,00

Antall:

Svetter du om natten? Føles det noen ganger som om du lever i et innvendig drivhus? Mange kvinner i overgangsalderen er plaget med nettopp dette. Golden Woman er en ayurvedisk urteblanding som er sammensatt for å kjøle ned kroppen, balansere hormonproduksjonen og gi deg mer energi og styrke.

De første tegn på overgangsalder er at menstruasjonen blir uregelmessig. Andre symptomer kan være hetetokter, svetting, humørsvingninger, søvnproblemer og tørrhet i underlivet. Ikke alle disse plagene er like lette å gjenkjenne som overgangsplager. Gjennomsnittsalderen for overgangsalder i Norge er 51 år, men den kan starte både mye tidligere og mye senere. Vanligvis varer symptomene i omkring to år, men noen er plaget så lenge som 10-12 år.

Da er det godt å vite at det finnes et helhetlig kosttilskudd som kan gi deg en mye mer behagelig overgangsalder.

Motvirker hetetokter

Golden Woman består av urter som ifølge ayurvedisk tradisjon har blitt brukt i tusener av år for å kjøle ned kroppen. Golden Woman inneholder også urter som virker energigivende og styrkende. Mange brukere rapporterer derfor om en lindring av hetetokter og svette, samtidig som de opplever å få mer overskudd i hverdagen.

Hjelper mot humørsvingninger

Blir du lett sint eller såret? Du er ikke alene om dette. Dette er helt vanlig for kvinner som er kommet i overgangsalderen. I denne perioden svinger hormonproduksjonen i kroppen – spesielt gjelder dette for hormonene progesteron og østrogen. Dette kan forårsake store forandringer i følelseslivet og i hele den mentale tilstanden. Golden Woman inneholder urter som er kjent for å virke balanserende på hormonproduksjonen hos kvinner. Mange brukere rapporterer derfor om et mer stabilt humør og en bedre mental tilstand når de tar Golden Woman.

Mindre tørrhet og mer lyst

En del kvinner som kommer i overgangsalderen, merker at skjeden føles tørr og at sexlysten ofte er laber. Hovedurten i Golden Woman er indisk asparges. Dette er en urt som virker styrkende på underlivet. Den øker sirkulasjonen og hjelper til med å bevare fuktigheten i skjeden. Faktisk var urten så høyt skattet for dette i det gamle India at den fikk navnet Shatavari – som fritt oversatt betyr ”100 ektemenn”. Urten har vært brukt for å bedre kvinners sexlyst og motvirke underlivsplager i tusener av år.

Innhold:

Indisk asparges (Asparagus racemosus), amla - indisk stikkelsbær (Emblica officinalis)indisk salsaparilla (Hemidesmus indicus), Terminalia chebula, zedoaria (Curcuma zedoaria), hibiskus (Hibiscus rosasinensis), lakrisrot (Glycyrrhiza glabra), lang pepper (Piper longum), mangofrukt (mangifera indica), sandeltre (Santalum album), Terminalia arjuna, korall (Corallium rubrum), perleøstersskjell (Mytilus margaritiferus), konkylieskjell (Turbinella rapa), fyllemiddel (maisstivelse, silisium dioksid), overflatebehandlingsmiddel (talkum, magnesiumsalter av fettsyrer).

Anbefalt døgndose (2 tabletter) gir et tilskudd av følgende aktive ingredienser:

 Indisk asparges 376 mg

 Amla 188 mg

 Indisk salsaperilla 188 mg

 Terminalia chebula 188 mg

 Zedoaria 188 mg

 Hibiskus 94 mg

 Lakrisrot 94 mg

 Lang pepper 94 mg

 Mangofrukt 94 mg

 Sandeltre 94 mg

 Terminalia arjuna 94 mg

 Korall 76 mg

 Perleøstersskjell 56 mg

 Konkylieskjell 56 mg

Dosering og bruk:

Anbefalt døgndose er 1 tablett om morgenen etter frokost og 1 tablett etter middagen. Tablettene svelges med vann. For enda bedre resultat: ta tablettene sammen med varmt vann eller varm melk.

Ved større problemer eller ubalanser: Bruk 2 tabletter 2 ganger daglig i en periode, gå deretter over til 1+1 etter hvert som problemene gir seg.

Kort om Ayurveda:

Ayurveda betyr kunnskap om livet. Det er et helhetlig altomfattende helsesystem – faktisk verdens eldste – som er best bevart i India. I India er Ayurveda en del av landets offisielle helsevesen, og det kreves en utdanning på linje med den vestlige skolemedisinens legestudium for å bli ayurvedisk lege.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer