Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Blodsukkerbalansen > Purasana Morbær 200 g

Purasana Morbær 200 g

Biovita bvbs (Belgia)

200 g

kr 135,00

Antall:

Morbær (på engelsk: mulberry – mulberries, på latin: Morus alba) har vært benyttet i tradisjonell folkemedisin i mange hundre år. Nå har disse bærene fått ny oppmerksomhet fordi de også er et godt eksempel på moderne, rå supermat (rawfood). Purasana White Mulberries er økologiske, plukket rett fra trærne og er kun soltørket. Smaken på de tørkede, hvite morbærene er aromatisk og søtlig, og kan minne litt om tørket fiken.

 

Morbær er spesielt næringsrike og inneholder mye C-vitamin, B-vitaminer, K-vitamin, jern, kalsium og andre næringsstoffer som proteiner, kostfiber, bioflavonoider og polyfenoler. Morbær er også en rik kilde til resveratrol. Dette er et naturlig forekommende stoff som produseres i planter for å bekjempe infeksjoner, skade, stress og UV stråling. Resveratrol er en naturlig del av plantenes eget forsvarssystem mot sykdom og har vist seg å være en sterk antioksidant (omkring 20-50 ganger mer effektiv enn vitamin C alene).

Morbær kan virke balanserende på blodsukkeret. Dette foregår ved at omtrent halvparten av opptaket av sukker og stivelse hindres.

Morbær kan også virke hemmende på oppbygging av kolesterolholdig plakk i blodårene (aterosklerose). Motvirkingen av plakkdannelse sørger morbær for ved å hemme oksidering av skadelig LDL-kolesterol, som er en hovedfaktor i dannelsen av plakk. Samtidig øker de aktive stoffene i morbær nivået av det “gode” HDL-kolesterolet og reduserer også nivået av skadelige triglyserider i blodet.

 

 

Innhold:

100% tørkede hvite morbær (Morus alba), dyrket økologisk.

 

 

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 1338 kJ / 320 kcal

Fett 1 g

Karbohydrater 49 g

Protein 7 g

Kostfiber 8,5 g

Salt 0,25 g (naturlig innhold, ikke tilsatt)

Kalsium 200 mg

C-vitamin 360 mg

Jern 11 mg

 

 

Bruksveiledning:

Purasana Morbær er nydelige å strø over frokostblandingen, over desserter, ha i yoghurt og selvsagt i smoothies. Du kan også spise dem som de er – som sunn snacks – rett fra posen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer