Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Bøker om helse... > Bok: Beautyfood

Bok: Beautyfood

Forfattere: Trine Berge & Sara Chacko (Norge)

192 sider innbundet

kr 399,00

Antall:

Ved hjelp av ”Beautyfood” kan du bringe fram og styrke det som er vakkert i deg selv. Beautyfood er både fysisk og emosjonell næring, påfyll som gir deg bedre selvfølelse og en vakrere og sterkere kropp. Denne boka gir deg rådene som virker for å få fram en vakrere utgave av deg selv. Her får du tips om hvordan du oppnår strålende hud, hår og negler, vakre øyne, smidige ledd, velfungerende lunger og hjerte, god fordøyelse og ikke minst: mentalt overskudd. Hver celle i kroppen kan fornyes, hormonbalansen kan bedres og aldringsprosessen kan bremses ved hjelp av riktige vitaminer, mineraler og fettsyrer, og gjennom grønne og ubearbeidede matvarer.

Beautyfood-boka gir deg mange inspirerende oppskrifter, du får gode tips om treningsteknikker, yoga og meditasjon. Dessuten viser boka deg hvordan du kan gjennomføre en detox-kur, og den lærer deg om supermatingredienser fra A til Å.

 Superdamene Trine Berge og Sara Chacko har jobbet med helse og ernæring i en årrekke. Gjennom kurs og foredrag inspirerer de mennesker over hele landet til å ta grep om eget liv og helse.

 Flere kjendiser har gått over til en livsstil som inkluderer supermat, og i boka finner du erfaringer fra:
Bertine Zetlitz (artist og låtskriver)
Mia Gundersen Leliënhof (artist)
Camilla Prytz (smykkedesigner og glasskunstner)

 Virkelig skjønnhet kommer faktisk innenfra

Hemmeligheten med en sunn og sakte aldring ligger ikke i resepter fra legen eller skjønnhetskirurgi – den ligger i maten vi spiser, livsstilen vi fører og holdningen vi har til livet. Når aldringsprosessen går langsommere, oppleves du som mye vakrere, for med anti-aging får du også fastere vev, muskulaturen og skjelettet ditt holder seg bedre, og hele fremtoningen din forbindes med vitalitet. Hormonelt kan du være på samme nivå når du blir 50 som da du var 20, og hjernen din kan holde seg frisk og være på mentalt elitenivå.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer