Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Bøker om helse... > Bok: Den grønne supermaten

Bok: Den grønne supermaten

Forfatter: Sandoval, David (USA)

192 sider, innbundet

kr 329,00

Antall:

Boka ”Den grønne supermaten” gir deg alt om helsefordelene ved grønn mat. Dette er boka som kan komme til å forandre livet ditt. David Sandoval har skrevet en inspirerende og spennende bok om hvordan du kan bruke mat til å holde deg friskere, leve bedre – og lenger – ved å spise på en måte som kan utsette hele aldringsprosessen.

Overskriften i det første kapitleter er: ”Du skal ikke bare overleve – du skal blomstre!” Dette utsagnet oppsummerer egentlig hele intensjonen med denne boka.

 Det finnes ingen tryggere måte å få bedre helse på enn å følge naturens egen tilnæring. David Sandoval kaller dette et plantebasert ernæringsprogram. Gjennom de siste 10.000 årene har vi mennesker kartlagt ”superstjernene” i planteriket. Disse matvarene inneholder effektive naturlige bestanddeler som gir menneskekroppen uvurdelig hjelp til å motstå og beskytte seg mot sykdom.

 Helt til sist i boka ”Den grønne supermaten” får du en oversikt over de aller beste supermatvarene. Blant disse finner du: korngress av ulike typer, bær, grønnsaker, sunne fettsyrer i form av oljer eller nøtter, alger av flere typer og sjøgrønnsaker.

 David Sandoval er ernæringsrådgiver og selve supermatguruen i USA. Han er coach for Hollywoods helsebevisste elite og er en ettertraktet kurs og foredragsholder. Han har viet livet sitt til å hjelpe mennesker med å leve lenger og bli friskere ved hjelp av levende, grønn mat. David Sandoval er også grunnleggeren av varemerket Pure Planet.

 Den amerikanske utgaven av denne boka heter ”The Green Foods Bible”. Boka er oversatt til norsk og tilrettelagt for norske forhold av Nina Kraft.

 Forordet i boka er ved Monica Øien, som selv er opptatt av sunn livsstil, trening og grønn supermat. Hun er også forfatter, i tillegg til regissør og programleder.

 ”Den grønne supermaten” er den første bok i verden som gjennom vitenskapelig testing setter fokus på de helbredende egenskapene i grønnsaker og supermat.

 Bli med på den grønne bølgen du også!

 Mange av de omtalte supermatvarene finner du her i nettbutikken www.helseogkost.no:

 Supermat

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer