Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Bøker om helse... > Bok: Den store glutenfrie bakeboka

Bok: Den store glutenfrie bakeboka

240 sider, innbundet

kr 399,00

Antall:

Hva gjør du når familien er over snittet interessert i mat, og sønnen i huset får diagnosen cøliaki? Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) startet bloggen Pappa uten gluten.no – der Yiannis lager mat og Elisabeth skriver alle innleggene. Etter flere år med iherdig testing, ble de oppfordret til å lage en kokebok, for å dele de aller beste bakeoppskriftene sine. Resultatet er blitt til Den store glutenfrie bakeboka – med alt du har savnet … og mer til.

Den store glutenfrie bakeboka gir deg hemmelighetene bak saftig og luftig glutenfri bakst. Her får du alle triksene og rådene du trenger for å kunne leve glutenfritt – uten at det går ut over matopplevelsen. Oppskriftene i boka er enkle, sånn at alle har mulighet til å mestre dem.

Boka inneholder 101 velprøvde oppskrifter, samt egne råd og tips for hvordan du kan lykkes med alt av glutenfri bakst. Dette er en fantastisk bok som er aktuell både for deg som har fått diagnosen cøliaki og for deg som gjerne vil gi glutenallergiske gjester et fullgodt glutenfritt alternativ.

Første opplag av boka ble utsolgt i løpet av 14 dager. Heldigvis kom 2. opplag umiddelbart etterpå.

Den store glutenfrie bakeboka starter med å gi deg grunnleggende kunnskaper om hvordan du lykkes med den glutenfrie baksten, oppdelt i disse kapitlene:

Glutenfrie meltyper

Hvordan øke næringsinnholdet

Konsistens, bearbeiding og heving

Steking og etterbehandling

Kjøkkenrutiner og hygiene

Glutenfritt til gjester

 

Deretter kommer oppskriftene på løpende bånd, gruppert på følgende måte:

Grov og fin bakst

Pasta, pai og pizza

Søt bakst

Kaker

 

 

Fotograf Margrethe Myhrer og matstylist Anne Mæhlum står bak de inspirerende bildene til alle oppskriftene. Det er rett og slett helt umulig å ikke få vann i munnen når du blar i denne flotte kokeboka.

Helt bakerst i boka finner du et praktisk register, der alle oppskriftene er sortert alfabetisk.

 

Elisabeth, Yiannis og sønnen Sevastianos ønsker deg lykke til med den glutenfrie baksten!

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer