Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Bøker om helse... > Bok: Frisk med lavkarbo - selskap og helg

Bok: Frisk med lavkarbo - selskap og helg

Forfatter: Dr. Hexeberg, Sofie (Norge)

216 sider, innbundet

Veil. kr 369,00
Tilbud kr 299,00

Antall:

(OBS: SLUTTSALG - kun 2 stk igjen på lager)

- - - - -

Boka ”Frisk med lavkarbo – selskap og helg” inneholder 90 oppskrifter på forretter, hovedretter, grullmat, buffetretter, desserter og kaker. I tillegg får du oppskriften på din egen marinade, saus, majones, tapenade og ditt eget grillkrydder. Det er menyforslag til blant annet fingermatbuffet, det flotte selskapet og familiefesten. Gjestene vil ikke merke at maten inneholder lite karbohydrater, og de vil med all sannsynlighet sette pris på de gode smakene som framkommer ved bruk av mye naturlig fett.

Til fest er det aller best å bruke gode, ferske råvarer – velg gjerne ingredienser utfra hvilken årstid de er best. Bruk for eksempel lam om høsten og torsk om vinteren. Bruk grønnsaker, frukt og bær som smaker og ser friskest ut på den aktuelle årstiden. Hvis du velger frosne produkter, er det lurt å bruke tid på tine dem i kjøleskapet. Kjøtt vil for eksempel gi fra seg mindre væske hvis det tines langsomt.

I denne boka finner du oppskriften på herlige retter som:

 Hummersuppe

 Kamskjell med asparges

 Sashimi av laks

 Reker med avokadokrem

 Innbakt svinefilet med kryddersmør

 Lammelår

 Skalldyrspyd med sitronsmør

 Laks med bacon

 Grillet kveite med salsa og hvitløksrømme

 Hamburger med brød (av bl.a. kokosmel)

 Pizza med spekeskinke

 Taco

 Kylling- og chorizospyd

 Surf & turf

 Ostekake

 Fransk sjokoladekake

 Pannacotta med kokos og sjokolade

 Hasselnøttmousse med bringebærcoulis

 etc. ….

Oppskriftene er illustrert med lekre og inspirerende bilder tatt av fotograf Solveig Grande.

Dermed burde det være enkelt å invitere til både selskap og helgekos med lavkarbo på menyen!

I innledningen til boka sier Sofie Hexeberg blant annet:

”Grunnen til at flere og flere velger dette kostholdet er nettopp at de som starter med lavkarbo, kjenner på egen kropp at maten gjør dem godt. Dersom dette ikke var tilfellet, ville lavkarboperioden allerede vært over. Det er mange som spiser lavkarbo uten at de har hatt, eller har, et vektproblem. Media fokuserer som regel på slanking, men flere og flere personer har fokus på velvære denne kosten gir.

Interessen for lavkarbokost øker også blant medlemmer i ulike pasientforeninger, og det var på et møte i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (www.lmfnorge.no) jeg traff Hanne Riise. Siden hun er utdannet kokk, ble vi enige om å lage denne boken som jeg håper du får glede av.”

Litt om forfatterne:

 

 

Sofie Hexeberg er lege, dr. med., kostholdsekspert og forfatteren bak salgssuksessene ”Frisk med lavkarbo – nytt liv med riktig mat”, ”Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter” (sammen med Gunn-Karin Sakariassen) og ”Frisk med lavkarbo – frokost og lunsj” (sammen med Birthe Storaker). Sofie er en ettertraktet kurs- og foredragsholder og driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med ektemannen.

 

 

Hanne Riise er utdannet kokk og har lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. Hun har Crohns sykdom (en kronisk, immunologisk betennelsessykdom som kan angripe hele fordøyelsessystemet, fra munnhulen til endetarmen). Hun slet med overvekt inntil hun oppdaget lavkarbokostholdet. Hun har nå redusert vekten samtidig som hun har mer energi og pågangsmot enn tidligere. Hanne er aktiv i Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer, og synes det er morsomt å se hvor mange av medlemmene som er positive til lavkarbokostholdet og som blir friskere av det.

Forfatterne er på Facebook og tar gjerne imot kommentarer på oppskriftene:

www.facebook.com/Friskmedlavkarbo

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer