Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Bøker om helse... > Bok: Glad av mat

Bok: Glad av mat

kr 349,00

Antall:

Glede rundt mat er mer enn gleden ved å nyte et godt måltid. Mat kan påvirke sinnsstemningen vår og evnen til å takle stress og ubehageligheter. Mange opplever at små plager som bekymring, angst, nedstemthet og lignende forsvinner når de endrer på det de spiser. Å endre på matvaner kan endre hvordan man ser på livet. I boka ”Glad av mat” finner du oppskrifter på enkel hverdagsmat som kroppen trives med og som gir overskudd og energi. Når du unngår lavt blodsukker, slipper du dårlig konsentrasjon og at du blir lett irritert. Dermed får du en gladere hverdag.

 

Det kan være ganske slitsomt å forandre på matvaner. Men når du først har kommet i gang, så får du så mye igjen for det – både i forhold til helse og smak.

Kokeboka ”Glad av mat” passer i hverdagen, enten du har et kosthold helt uten melk og gluten, eller kjenner noen som er det – eller kanskje du bare trenger litt inspirasjon til å lage sunn mat som holder blodsukkeret stabilt.

Boka ”Glad av mat” er skrevet av matentusiast Gunhild Lovise Maudal. Hun er blant dem som ikke kan spise all slags mat, men glad i å lage den har hun alltid vært.

Alle oppskriftene i boka er kvalitetssikret av kokk Michael Butler.

Fotograf Elisabeth Tønnesen har tatt bildene til denne lekre og funksjonelle kokeboka.

Forordet i boka er skrevet av Siri Aabel, lege og homeopat i Green Doctors. Siri Aabel opplever gang på gang at pasienter blir friske når de kutter ut melk og gluten fra kostholdet, men også at det er vanskelig for mange å snu gamle vaner. Hun anbefaler ”Glad av mat”- kokebøkene som verktøy og inspirasjon og som et oppslagsverk for å komme i gang med et litt annerledes kosthold, uten melk og gluten.

 

Boka ”Glad av mat” har disse kapitlene:

Litt om kosthold

Matvareguide

Frokost

Fett nok!

Matpakke

Middag

Grønnsaker

Brød

Helg

Unntak

 

 

Dette sier forfatteren selv:

”Glad av mat”-bøkene er blitt til fordi jeg trengte dem selv. Da jeg oppdaget fordelene med å kutte ut ikke bare gluten, men også melk, begynte jeg å tenke annerledes når det gjelder mat. Jeg hadde et nokså typisk norsk kosthold, og begynte å gjøre om favorittoppskriftene mine til å bli uten melk og gluten. Etter hvert oppdaget jeg fordelene med å kutte ut sukker også, og endret oppskriftene etter det. Det ble en del prøving og feiling, og det beste har fått plass i bøkene.

Hilsen Gunhild Lovise

 

 

På jakt etter matvarer uten gluten og melk?

I nettbutikken www.helseogkost.no finner du mange økologiske produkter som er både glutenfrie og laktosefrie. Sjekk utvalget vårt her:

Matvarer

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer