Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Candida-problemer > Udo's Choice Probiotika Super 8

Udo's Choice Probiotika Super 8

Flora Manufacturing & Distributing Ltd (Canada)

30 kapsler

kr 395,00

Antall:

God fordøyelse er forutsetningen for en sunn tarm og et velfungerende immunforsvar. Probiotika –de gode bakteriene – deltar aktivt i fordøyelsen og beskytter tarmen mot ugunstige bakterier. Udo’s Choice Probiotika-produktene er sammensatt av mange ulike bakteriestammer, fordi den unike og mangfoldige tarmkulturen vår stimuleres best ved hjelp av bredspektret probiotika.

Udo’s Choice Probiotika Super 8 er en intensivkur som anbefales blant annet ved lett blærekatarr, under og i 10 dager etter antibiotikakur, på utenlandsreiser eller rett og slett for rask styrking av immunforsvaret. Med 30 milliarder aktive bakterier per kapsel, trenger du kun 1 kapsel daglig.

De "snille" bakteriene virker i synergi – sammen gir de best beskyttelse av tarmen og optimal stimulering av immunsystemet.

Bredspektret probiotika fungerer best

Tarmfloraen kan sammenlignes med et hvilket som helst økosystem – for eksempel regnskogen i Brasil. Her lever flere tusen arter sammen i gjensidig avhengighet. Små endringer i klimaet er nok til å skape ubalanse i økosystemets funksjon. På samme måte skaper stress, sykdommer og ensidig kosthold endringer i tarmens økosystem.

En sunn tarmflora består av omkring 400 bakteriearter, som hver igjen består av ulike stammer. Bakteriene har mange nyttige funksjoner, de produserer blant annet antibiotika, aminosyrer, fettsyrer, vitaminer og ikke minst fordøyelsesenzymer som hjelper til med å fordøye maten du spiser. Noen bakterier er spesielt flinke soldater, som bekjemper sykdomsfremkallende mikrober. Andre bakterier produserer store mengder melkesyre og eddiksyre og gjør dermed miljøet passe ”surt” for nedbrytningsbakteriene. Hver eneste type bakterie har sin nisje, og utøver spesialiserte funksjoner, i tynntarmen så vel som i tykktarmen. Mangfoldet er derfor like viktig i tarmen som for regnskogens økosystem i Brasil.

Optimalt burde et probiotikatilskudd inneholde like mange varianter av gode bakterier som det finnes i tarmen. Dessverre lar det seg ikke gjøre i praksis. Udo’s Choice Probiotika-produkter er sammensatt på bakgrunn av dagens viten og forskning og inneholder de viktigste og mest konkurransedyktige bakteriene for hver enkelt aldersgruppe. Bakteriene er kompatible og utfyller hverandre på en god måte, uten at noen typer vokser på bekostning av andre.

Kvalitetsgaranti

De som kjenner Dr Udo Erasmus’ optimale oljeblanding Udo’s Choice, er godt kjent med de høye kvalitetskravene han stiller. Når Udo Erasmus nå har satt sitt navn på en serie probiotikatilskudd, er det av to årsaker: De høyeste kvalitetsstandarder er fulgt, fra utvikling og komposisjon til produksjon og oppbevaring. Dessuten: Tarmfloraen er av avgjørende betydning for helsen vår.

Innhold:

Udo’s Choice Probiotika Super 8 inneholder bakteriestammer fra 8 forskjellige bakteriestammer (derav navnet Super 8), med spesielt høy konsentrasjon av Lactobacillus acidophilus. Ved produksjon inneholder hver kapsel hele 30 milliarder aktive, probiotiske bakterier, sammensatt på denne måten:

 45% Lactobacillus acidophilus

 25% Lactobacillus rhamnosus

 10% Streptococcus thermophilus

 7% Lactobacillus plantarum

 6% Bifidobacterium bifidum

 3% Lactobacillus bulgaricus

 3% Bifidobacterium longum

 1% Lactobacillus salvarius

Udo’s Choice Probiotika Super 8 er syre- og galleresistent og er underlagt streng kvalitetskontroll, hele 45 kvalitetstester utføres ved produksjonen av hvert eneste parti. Dette sikrer deg maksimal effekt.

Udo’s Choice Probiotika Super 8 har vegetabilske kapsler og er dermed også velegnet for vegetarianere. Kapslene er ikke tilsatt gluten eller laktose, men produsenten gjør oppmerksom på at produktet kan inneholde spor av melkepulver, myse og soyalecithin.

Udo’s Choice Probiotika Super 8 bør oppbevares i kjøleskap for best mulig holdbarhet.

Dosering og bruk:

1 kapsel daglig, gjerne rett etter middag.

Etter endt kur (normalt 30 dager), er det gunstig å fortsette tilførselen av probiotiske tarmbakterier – vi anbefaler gjerne den effektive, flytende Vita Biosa eller - hvis du heller vil ha kapsler, finner du flere alternativer her i nettbutikken vår, se utvalget under Prebiotika og probiotika.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer