Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Ekstra energi > Supernature Matcha pulver

Supernature Matcha pulver

Supernature (Norge)

30 g

kr 249,00

Antall:

Matcha-teen lages av de samme bladene som vanlig grønn te, men det som gjør Matcha så spesiell er framstillingsmåten. Det er bare noen få utvalgte japanske teplantasjer som er i stand til å levere ekte Matcha. Tre uker før innhøstingen dekkes alle tebuskene med mørke presenninger, så bladene får 90% mindre sollys. For å kompensere dette danner tebuskene ekstra mye klorofyll, og bladene produserer også store mengder med aminosyrer. Når de unge tebladene er innhøstet blir de dampet for å forhindre gjæring. Deretter blir bladene straks tørket og malt til pulver.

 

Supernature Matcha Premium Green Tea Powder er laget av finmalt pulver av økologisk dyrkede, unge teblader, av grønn te fra Japan. Teen er av høyeste ”Ceremonial Grade”-kvalitet.

 

 

Innhold:

Pulver av økologisk matcha-te fra Japan.

Økologisk sertifisert av Debio her i Norge.

 

 

Bruksveiledning:

Klassisk Matcha-te: Ta ¼ teskje (1 gram) Supernature Matcha pulver i en kopp, hell over 150 ml varmt vann (80 grader). Visp godt i 20 sekunder.

 

Alternativ bruk:

Fyll en 0,5 liters flaske med vann. Drikk en liten slurk vann fra flasken (for å gi plass til Matcha-pulveret). Tilsett ½ teskje (2 gram) Supernature Matcha pulver. Skru korken godt på flasken, og rist godt. Nyt den helsebringende lysegrønne drikken.

Du kan også røre Matcha-pulveret ut i en suppe, blande det i yoghurt eller drysse pulveret over salaten.

 

 

Litt informasjon om Matcha

Helsefordelene ved å drikke Matcha er flere ganger større enn ved å drikke vanlig grønn te. Drikker du Matcha, får du i deg næringsstoffene fra HELE tebladet, ikke bare fra uttrekket som ved vanlig grønn te.

Matcha inneholder rikelig med kraftfulle antioksidanter. I tillegg inneholder Matcha også aminosyrer, blant annet L-theanin, som kan ha en beroligende effekt på sentralnervesystemet og dermed kan virke stressdempende. Det er litt koffein i Matcha, men det er ikke på langt nær så mye som i kaffe. Allikevel vil Matcha kunne gi deg økt energi og virke oppkvikkende på samme måte som kaffe. Det høye klorofyllinnholdet i Matcha bidrar til naturlig utrensning og avgiftning og stimulerer også stoffskiftet og fordøyelsen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer