Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solaray GPH Super Rosenrot 500 mg 60 kapsler

Solaray GPH Super Rosenrot 500 mg 60 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

60 kapsler

kr 295,00

Antall:

Har du behov for å øke konsentrasjonen og skjerpe hjernen? Rosenrot kan gi deg bedre hukommelse, mer energi, bedre humør og mer motstandskraft. Dessuten kan Rosenrot bidra til å normalisere blodtrykket, blodsukkernivået og kolesterolmengden i blodet. I tillegg er den også kjent som et afrodisiakum for både kvinner og menn.

 

Rosenrot (Rhodiola rosea) har vært kjent som et vidundermiddel innen naturmedisinen i flere tusen år, og nyere forskning bekrefter de medisinske effektene av planten. I Russland har rosenrot blitt studert i mange tiår, og både idrettsutøvere og astronauter har brukt den med godt resultat – spesielt på grunn av bedret oksygenopptak som er med på å øke utholdenheten og prestasjonsevnen. Også i USA har rosenrot blir klinisk testet.

I likhet med ginseng og schisandra, har også rosenrot en adaptogen virkning. Det betyr at den har evnen til å tilpasse sin virkning etter kroppens behov og at den kan øke kroppens motstandskraft mot stress.

Dessuten fungerer rosenrot som en sterk antioksidant, som bekjemper de frie oksygenradikalene i blodet. Fordi den minsker mengden av stresshormoner, er den også god for hjertet.

Rosenrot er hurtigvirkende og støtter den friske hjernens funksjoner. Det betyr at den er et utmerket kosttilskudd når du trenger å øke konsentrasjonen for å tenke klart på jobben, når du studerer eller når du går på skolen. Siden hjernen også styrer lystsenteret, påvirkes både humøret og følelsene dine i positiv retning. Dermed kan rosenrot også virke vitaliserende og øke sexlysten hos både kvinner og menn.

Forskningen har vist at rosenrot fra Øst-Sibir og Kina er spesielt rik på de aktive virkestoffene salidrosid, rosavin og rosarin.

Alle urter fra Solaray er merket med symbolet Green Screened™ for å illustrere den omfattende kvalitetskontrollen og testingen som produktene har gjennomgått. Produsenten garanterer at urteproduktene inneholder kun de beste råvarer og er blitt testet grundig for alt fra fremmedmaterialer til tungmetaller, bestråling og sprøytemidler.

GPH står for Guaranteed Potency Herb og betyr at hver kapsel inneholder en garantert mengde aktive stoffer.

 

 

Innhold:

GPH rosenrotekstrakt, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, silisiumdioksid).

Inneholder ikke sukker, gjær, soya, mais, gluten, laktose eller kunstige tilsetningsstoffer.

 

1 kapsel Solaray GPH Super Rosenrot inneholder 500 mg rosenrotekstrakt (Rhodiola rosea), med garantert innhold av virkestoffene rosaviner 3% (15 mg) og salidrosider 1% (5 mg).

Produsert etter GMP-standard.

 

 

Dosering og bruk:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig sammen med et glass vann, gjerne i sammenheng med et måltid.

Les gjerne om rosenrot på nettsidene til den norske botanikeren Rolv Hjelmstad:

http://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/rhod_ros.htm

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer