Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solaray K-vitamin kompleks 60 tabletter

Solaray K-vitamin kompleks 60 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

60 tabletter

kr 235,00

Antall:

K-vitamin er viktig for oppbygningen av beinvev og bidrar til en sterk beinbygning. Det er et nært samspill mellom vitamin K og vitamin D i oppbygningen av beinvev. D-vitamin hjelper på opptaket av kalsium fra tarmen, mens K-vitamin hjelper kroppen med å binde kalsium til skjelettet. Vitamin K er også viktig for blodets evne til å levre seg og bidrar til å opprettholde et velfungerende hjerte- og karsystem. Vitamin K er fettløselig og forekommer i flere former. De viktigste er det vegetabilske fyllokinon (K1) og det bakteriedannende menakinon (K2). Fyllokinon fra kostholdet utgjør den viktigste kilden til vitamin K hos mennesker.

Vitamin D er fettløselig vitamin som skiller seg fra andre vitaminer ved at det også kan produseres i huden under påvirkning av sollys. Hovedoppgaven til vitamin D er å sørge for normal oppbygning av kroppens skjelett. Vitamin D er også viktig for et velfungerende immunforsvar og er godt for hjerte og kretsløp. Vitamin D kan foreligge i flere former, best kjent er D-3 (kolekalsiferol) og D-2 (ergokalsiferol). Publiserte studier har imidlertid vist at vitamin D-2 er kun 30% så effektiv som vitamin D-3.

Innold:

Fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), menakinon fra natto, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, magnesiumsalt av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (fettsyrer), kolekalsiferol fra fiskeolje, fyllokinon.

1 tablett inneholder: 50 mcg Vitamin K1 (fyllokinon), 50 mcg Vitamin K2 (menakinon), 10 mcg Vitamin D3 (kolekalsiferol).

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 tablett daglig sammen med vann, helst i forbindelse med et måltid.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer