Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solaray Kalium 100 kapsler

Solaray Kalium 100 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

100 kapsler

kr 165,00

Antall:

Trener du mye? Svetter du mye? Bruker du vanndrivende midler? Holder du på med en utrensingskur? Eller har du hatt langvarig diaré eller omgangssyke med oppkast? Da kan det være aktuelt med ekstra tilskudd av kalium for en periode.

Kalium er et basisk mineral, som bidrar til å regulere væskebalansen i kroppen og sørger for at det er riktig forhold mellom syrer og baser (syre-basebalansen). Denne reguleringen skjer via nyrene. Det er dessuten nødvendig for at musklene og nervene skal fungere skikkelig. Kalium kan bidra til å senke høyt blodtrykk og er også godt for hjertet.

Mangler du kalium, kan det gi seg utslag i rask eller uregelmessig puls og armer og ben som har lett for å ”dovne” bort.

Solaray Kalium inneholder kalium bundet til de organiske syrene glukonsyre og sitronsyre for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Dessuten er kapslene beriket med urtene persille, kamille og brønnkarse for at kroppen lettere skal kunne ta opp mineralet.

Innhold:

Kaliumglukonat, kaliumsitrat, fortykningsmiddel (cellulosepulver), vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), persilleblad (Petroselinum crispum), kamilleblomst (Matricaria chamomilla) antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), grønn engelsk karse (Rorippa nasturtium).

To kapsler Solaray Kalium inneholder 200 mg kalium.

Dosering og bruk:

 2 kapsler daglig (eller eventuelt en annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

OBS: Det er viktig å huske på kroppen ikke klarer å oppta kalium hvis den samtidig mangler magnesium. Derfor kan det være aktuelt å ta en hårmineralanalyse for å fastslå hvilke mineraler du faktisk trenger.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer