Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solaray Magnesium STOR boks 150 kapsler

Solaray Magnesium STOR boks 150 kapsler

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

150 kapsler

kr 315,00

Antall:

Magnesium er viktig for en lang rekke livsviktige funksjoner i kroppen. Forskning viser at magnesium er godt for hjertet og muskulaturen, nødvendig for energiproduksjonen og er gunstig ved stress fordi det også har betydning for nervesystemet. I tillegg er magnesium nødvendig for immunforsvaret og hormonproduksjonen.

 

Magnesiumvirker beroligende og kan derfor være et godt supplement hvis du har søvnproblemer. Det kan også være aktuelt med tilskudd av magnesium hvis du er plaget av leggkramper (for eksempel i forbindelse med graviditet). Dessuten kan magnesium redusere rygg- og magesmerter under menstruasjon på grunn av sin muskelavslappende effekt. Ekstra kosttilskudd avMagnesium kan også være gunstig hvis du har høyt blodtrykk.

Stress og trening øker behovet for magnesium både hos kvinner og menn.

Magnesium fremmer opptaket av kalsium i kroppen. Det kan derfor være aktuelt å brukeMagnesiumfor å opprettholde en sterk benbygning.

Solaray Magnesiuminneholder magnesium bundet til aminosyren glycin, til den organiske syren sitronsyre og som magnesiumoksid for å oppnå optimalt opptak og utnyttelse av mineralet. Kapslene er beriket med mineralrike urter: alfalfablader, persilleblader og naturriskonsentrat, for at kroppen lettere skal kunne oppta mineralet. 

 

 

Innhold:

Magnesiumsitrat, magnesiumglycinat, vegetabilsk kapsel (cellulose, gellangummi, kaliumacetat), magnesiumoksid, naturriskonsentrat, antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), alfalfablad (Medicago sativa), persilleblad (Petroselinum crispum).

Solaray Magnesiuminneholder ikke verken sukker, gjær, gluten, laktose, mais, soya eller kunstige tilsetningsstoffer.

 

Innhold per anbefalt døgndose:

1 kapsel inneholder 200 mg magnesium

2 kapsler inneholder 400 mg magnesium

 

 

Dosering og bruk:

Normalt 1-2 kapsler daglig, gjerne om kvelden (eller annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer