Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solaray Selen 90 tabletter

Solaray Selen 90 tabletter

Nutraceutical Corp. for Solaray Inc. (USA)

90 tabletter

kr 165,00

Antall:

Selen er en av de viktigste antioksidantene og har en nøkkelposisjon innen omsetningen av oksygenforbindelser i kroppen. Selen stimulerer immunforsvaret og styrker dermed motstandskraften mot virus- og bakterieinfeksjoner. Jordsmonnet her i Skandinavia er dessverre blitt veldig fattig på selen. Derfor kan det være mange som trenger ekstra tilskudd av dette livsviktige spormineralet.

Selen reduserer opptak av tungmetaller (for eksempel kvikksølv, bly og arsen) og gjør også at kroppen lettere utskiller avfallsstoffer. Det er derfor naturlig å tenke på ekstra tilskudd av selen i forbindelse med utrensingskurer.

Selen er også gunstig for hjertet fordi mineralet bidrar til å redusere skadene i blodårene som skyldes angrep fra frie radikaler. Som antioksidant fungerer selen aller best i kombinasjon med E-vitamin – disse får en forsterket effekt når de tas sammen.

Også sædkvaliteten er avhengig av at kroppen får nok selen. Har du planer om å bli pappa i nærmeste framtid, kan det dermed være fornuftig å ta ekstra selen for at sædcellene skal bli så spreke og så mange som mulig.

Selen er også et viktig mineral for gravide og ammende – spesielt på grunn av sin evne til å sperre opptaket av tungmetaller, men også fordi selen styrker immunforsvaret og beskytter kroppen mot infeksjoner.

Innhold:

Solaray Selen er et gjærfritt selentilskudd, der selen er bundet som L-selenomethionin, en forbindelse som gir optimalt opptak i kroppen. Tablettene er formet på samme måte som kapsler, noe som gjør dem både hurtigvirkende og ekstra lette å svelge.

1 tablett Solaray Selen inneholder 100 mcg selen.

Dosering og bruk:

Normalt 1 tablett daglig sammen med vann, gjerne i forbindelse med et måltid (eller eventuelt en annen dosering i samråd med naturterapeut eller lege).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer