Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Solgar Natto K2 vitamin 100 mcg 50 kapsler

Solgar Natto K2 vitamin 100 mcg 50 kapsler

Solgar Vitamin & Herb (USA)

50 kapsler

kr 415,00

Antall:

Vitamin K er et fettløselig vitamin som er nødvendig for blodets evne til å koagulere (levre seg), for sunne tenner og for produksjon av visse proteiner som må til for å styrke benbygningen. Tarmbakteriene hos friske mennesker produserer dette vitamin K i tykktarmen. Men mangelfull tarmflora kan medføre at kroppen ikke klarer å lage nok K-vitamin selv. Da kan det være smart å tilføre ekstra tilskudd av K-vitamin i form av lettopptakelig K2 vitamin fra nattoekstrakt.

 

Natto er ekstrakt fra den japanske matretten med samme navn, som består av fermenterte soyabønner. Studier viser at det er lavere forekomst av benskjørhet (osteoporose) i de delene av Japan der natto er en vanlig del av kostholdet. Forskerne mener at det er K-vitaminet som står for denne effekten. Dette underbygges av studier som viser at de som lider av benskjørhet har lavere verdier av K-vitamin i blodet. I Norge spiser vi forholdsvis lite mat som inneholder vitamin K. Derfor kan Solgar K2 vitamin være et godt tilskudd for å ta vare på skjelettet, spesielt for kvinner og menn fra 45 år og oppover.

Vitamin K2 er viktig for at kroppen skal kunne lage det ”limet” som gjør at mineralene festes til skjelettet. Solgar K2 vitamin stimulerer cellene som danner benvev (osteoblastene) og hemmer cellene som bryter ned benvev (osteoklastene).

Vitamin K2 kan også være gunstig for å forebygge hjerte- og karsykdommer. Sunne blodårer er en forutsetning for god hjertehelse, og K-vitamin hjelper til med å redusere åreforkalkning.

 

 

Innhold:

K2-vitamin MK-7 (av nattoekstrakt), fyllemiddel (dikalsiumfosfat, dekstrin, karboksimetylcellulose), hydroksipropylmetylcellulose (kapselskall), klumpforebyggende middel (magnesiumsalter av fettsyrer, kiseldioksid)

Kapslene er vegetabilske.

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig, i sammenheng med et måltid.

 

OBS: Allergi-advarsel:

Solgar Natto K2 vitamin inneholder soya og melk.

 

 

OBS:

Bruk av K2 vitamin sammen med blodfortynnende medisin bør kun skje i samråd med lege.

 

 

Litt om Solgar:

Solgar ble etablert i USA allerede i 1947 og er en av verdens eldste produsenter av kosttilskudd. Solgar selges i dag i over 60 land over hele verden.

Alle produktene blir framstilt på deres egen fabrikk i New Jersey, med et eget forsknings- og analyselaboratorium. Her jobbes det konstant med utvikling av nye kvalitetsprodukter innenfor helsekostmarkedet. De avanserte produktformlene deres bygger på sunn ernæringsvitenskap og den aller siste kunnskapen innen forskning og teknologi.

Solgar har opp gjennom historien vært med på å innføre mange standarder i bransjen - blant annet den 2-delte vegetabilske kapselen som etter hvert har blitt den foretrukne kapselvarianten også for konkurrerende varemerker.

Ingen av produktene til Solgar blir testet på dyr.

Solgar tar også hensyn til miljøet. De bruker for eksempel 100% resirkulert glass til produktene sine.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer