Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hjertet og blod... > Supernature Lecithin Pure pulver 375 g

Supernature Lecithin Pure pulver 375 g

Supernature (Norge)

375 g pulver

kr 415,00

Antall:

Lecithin er en naturlig kilde til fosfolipider, som er hovedbestanddelen i kroppens cellemembraner og intracellulære membraner. Fosfolipidene finnes i alle kroppens vev og organer, spesielt i hjerne- og nervevevet. Fosfolipidene har en gunstig innflytelse på blodets fettstoffbalanse og kan bidra til å normalisere kolesterolverdiene.

Fosfolipidene i Lecithin muliggjør opptaket av fettsyrer i tarmen, sørger for transport av fettstoffer i kroppen og utvekslingen av fettstoffer mellom cellene og omgivelsene deres. Fosfolipider er også en viktig medvirkende faktor i forbrenningen av fettstoffer i cellene. Dette har blant annet stor betydning for blodets kolesterolprofil, og tallrike forsøk har vist at Lecithin er gunstig for blodets kolesterolsammensetning. Det hever innholdet av det ”gode” HDL-kolesterolet og senker innholdet av det ”dårlige” LDL-kolesterolet.

Dessuten har Lecithin stor betydning for lever og galleblære. Fosfolipider er med på å holde kolesterol flytende i gallen, og nettopp størknet kolesterol i gallen kan være forløper for mange helseproblemer i galleblæren. Fosfolipider har dessuten betydning for leverens avgiftningsfunksjoner og for kroppens generelle sunnhetstilstand.

Lecithin er en kilde til kolin, et av B-vitaminene, som er nødvendig for at kroppen skal fungere normalt. Kolin (engelsk: cholin) spiller en viktig rolle både i hjernen og i cellene ellers rundt omkring i kroppen. Lecithin er også en kilde til inositol, som blant annet er viktig for kommunikasjonen mellom kroppscellene og internt i cellene. Lecitin spiller en sentral rolle i cellenes regenereringsprosess.

Lecithin gir dessuten ernæringsmessig støtte til forbrenningen.

Innhold:

Supernature Pure Lecithin pulver er utvunnet av 100% ikke-genmodifiserte soyabønner, og er markedets eneste lecithin-produkt som kommer i glassflaske med metallokk og oksygenfanger. Dette sørger for at det ikke dannes lipidperoksider (fra oksidasjon av fett), så lecitinens høye kvalitet blir bevart i lang tid.

Lecithin-pulveret fra Supernature trenger ikke å oppbevares i kjøleskap. Produktet kan fryses uten å miste sin ferskhet.

Næringsinnhold per anbefalt daglig dose (2 spiseskjeer = ca. 9,6 g):

Energi 67 kcal
 Totalt fett 8 g
 Totalt karbohydrater 1 g
 Fosfor 288 g
 Kalium 115 g
 Lecitin 9,6 g
 Fosfatidyl kolin 2200 mg
 Fosfatidyl inositol 1340 mg

Bruksveiledning:

Anbefalt bruk er 1-3 ss per dag (eller som anbefalt av ernæringsterapeut eller lege).

Lecithin tilsettes hvilken som helst drikk eller smoothie eller strøs på og blandes inn i mat for ekstra næring og smak. Lecithinpulveret kan også brukes som fortykningsmiddel (la det stå i 10 minutter eller lenger for full effekt).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer