Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hudens kosttils... > Bidro Gelé Royal REN

Bidro Gelé Royal REN

60 kapsler

kr 225,00

Antall:

Bidronninggelé har blitt brukt innen kinesisk folkemedisin i tusener av år på grunn av sine spesielle livgivende og styrkende egenskaper. Bidronninggelé er kjent for å gi økt energi, mer livsglede og mentalt overskudd i hverdagen. Geléen virker også styrkende på huden, håret og neglene.

Bidro Gelé Royal REN inneholder ren bidronninggelé, et spesielt næringsrikt stoff, som arbeidsbiene utskiller som føde til dronningen. Geléen inneholder substanser som regulerer bienes aldringsprosess, noe som gjør at bidronningen kan bli opptil 5 år gammel, mens en arbeidsbie kun lever i noen få uker.

Den ferske bidronninggeleen i  Bidro Gelé Royal  REN kommer fra usprøytede områder ved den kinesiske delen av Himalaya, der det gir dronningbien styrke, fruktbarhet og et langt liv.

Bidro Gelé Royal REN har ikke gjennomgått noen form for kjemisk behandling – den er verken varmebehandlet eller frysetørret. Dermed bevares alle de aktive stoffene i bidronninggeléen.

Bidronninggelé er naturlig rik på aminosyrer, vitaminer, mineraler og bakteriedrepende stoffer. I tillegg inneholder den hormonbalanserende fettsyrer som kan være gunstige ved plager i forbindelse med PMS eller overgangsalder.

Innhold:

1 kapsel Bidro Gelé Royal  REN inneholder:

200 mg ren bidronninggelé

30 mg naturlig E-vitamin

Dosering og bruk:

Anbefalt døgndose er 1 kapsel før frokost.

OBS: Bidro Gelé Royal  REN bør ikke brukes av barn under 1 år (inneholder honning).

NYHET:

Nå finnes også Bidro Gele Royal VITAMIN (med 10 vitaminer og 7 mineraler i tillegg til bidronninggelé).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer