Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Hudpleie > Bad & dusj > Weleda Tindved Dusjkrem

Weleda Tindved Dusjkrem

Weleda (Tyskland)

200 ml

kr 119,00

Antall:

Med Weledas myke, kremaktige flytende såper blir hverdagens dusj en luksusopplevelse. De milde ingrediensene, med hudvennlig pH-verdi, rengjør skånsomt og forhindrer uttørking av huden.

Basisen i dusjkremene er den fineste sesamolje, rik på essensielle fettsyrer, som pleier og bevarer hudens fett- og fuktighetsbalanse. Huden blir myk og smidig etter dusjen.

Weleda Tindved Dusjkrem (Sea Buckthorn Creamy Body Wash) pleier huden med næringsrik tindvedolje, sammen med sesamoljen. Den fruktige duften av ekte, naturlige eteriske oljer fra solmodne appelsiner, mandariner og grapefrukter gjør dusjen til en frisk opplevelse.

Akkurat som de andre Weleda-produktene, er dusjkremen dermatologisk testet og inneholder selvfølgelig ingen mineraloljer, konserveringsmidler eller syntetiske duft- eller fargestoffer. Produktet er heller ikke testet på dyr.

Innhold:

Vann, sesamolje, sukkertensider, alkohol*, aminosyrer, glyserol, karragen, tindvedolje, xantan, melkesyre og ekte eteriske oljer.

* Alkohol: Ved oppløsning av planteekstrakter virker alkohol som en bro som bringer plantenes helende kvaliteter inn i huden. Kun den fineste plantealkohol brukes, og den framstilles ved hjelp av eteriske oljer (ingen syntetiske stoffer).

Bruksveiledning:

Dusjkremen er drøy og så mild at den kan brukes hver eneste dag.

Tindved Dusjkrem passer godt for både kvinner og menn.

 

Prøv gjerne de andre dusjkremene fra Weleda også:

Weleda Citrus Dusjkrem (passer for både kvinner og menn)

Weleda Lavendel Dusjkrem (passer for både kvinner og menn)

Weleda Villrose Dusjkrem (passer best for kvinner)

Weleda Granateple Dusjkrem (passer aller best for kvinner over 40)

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Monica ( Bodø)

Weleda Tindved Dusjkrem er helt fantastisk, den ble min nye favorittsåpe ved første gangs bruk. Duften er herlig og huden føles silkemyk etter bruk. Anbefales på det sterkeste! Helse & Kost er som vanlig lynkjappe med levering og upåklagelig når det gjelder service.

Monica ( Bodø)

Weleda Tindved Dusjkrem er helt fantastisk, den ble min nye favorittsåpe ved første gangs bruk. Duften er herlig og huden føles silkemyk etter bruk. Anbefales på det sterkeste! Helse og Kost er som vanlig lynkjappe med levering og upåklagelig når det gjelder service.

Sonja ( Narvik)

Weleda Dusjkrem med Tindved (Hagtorn) må være en av de aller beste dusjsåpene som finnes. Glatt og myk i konsistensen, og en av de få dusjsåpene som ikke tørker ut huden. Men det beste av alt er duften. Den minner om klementiner, og er så oppfriskende at jeg bruker den som aromaterapi om morgenen for å våkne. Den anbefales virkelig.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer