Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Kvinner spesielt > Overgangsalder > Women's Care Plus

Women's Care Plus

100 ml

kr 499,00

Antall:

Både PMS, nedsatt fruktbarhet og overgangsplager kan skyldes en ubalanse i kroppens hormonnivå. Den amerikanske legen dr. John R. Lee har forsket på kvinner og hormonubalanse i mer enn 30 år. Han har konstatert at den viktigste årsaken til mange kvinneplager er østrogendominans. Løsningen på dette er ifølge dr. Lee å tilføre kroppen mer av det andre kvinnelige kjønnshormonet: progesteron.

Women's Care inneholder naturlig progesteron fra jamsrot (wild yam).

Fra og med mars 2018:

Women's Care har blitt videreutviklet. Produktet heter nå Women's Care Plus og inneholder 5% styrke naturlig progesteron (den "gamle" versjonen har kun 2,5%). Det betyr at kremen er blitt dobbelt så effektiv.

Har du tidligere brukt Women's Care og hatt god effekt av kremen, kan du nå halvere doseringen (bruke kremen kun 1 gang daglig). Dermed vil den nye flasken vare dobbelt så lenge.

Naturlig progesteron kan hjelpe mot:

 - PMS: oppblåsthet, vektøkning, hovne bryster, ryggsmerter, tap av sexlyst, tretthet, hodepine, irritabilitet, nedtrykthet.

 - Nedsatt fruktbarhet som skyldes uregelmessige sykluser eller sykluser uten eggløsning.

 - Overgangsplager: hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, tørrhet i skjeden.

 - Benskjørhet (osteoporose)

Hormonbalansen

Hver gang du blir trett, sulten, sint, stresset, har sex, gråter eller ler reagerer kroppen på hormoner. De påvirker hvert system og hvert organ i kroppen. Derfor er det lett å forstå hvorfor hormoner har en kraftfull effekt på både den fysiske og psykiske tilstanden vår. Alle hormoner er regulert via en eller flere tilbakekoblingssløyfer som skal sørge for at balansen er optimal. Imidlertid kan denne hormonbalansen lett forstyrres av ulike faktorer som: kronisk stress, miljøgifter (hormonhermere, for eksempel ftalater, kan blant annet føre til sterilitet), p-piller og andre syntetiske hormonpreparater.

Kjønnshormoner er små, fettoppløselige molekyler som huden lett absorberer. Naturlig progesteron er nettopp et slikt hormon. Når det tilføres gjennom huden, trekkes det først inn i underhudsvevet og deretter transporteres det videre gjennom blodet.

Hos alle med progesteronmangel vil naturlig progesteron først bli absorbert i kroppsfettet. Etter hvert vil det nå et metningspunkt. Da vil det skje en økning av progesteron i blodet, som igjen vil påvirke kroppen. Derfor kan det ta opptil 3 måneder før du oppnår full virkning av Woman's Care.

Forskjellen mellom syntetisk progesteron og naturlig progesteron

Naturlig progesteron er laget av ekstrakt fra jamsrot (wild yam), som er bio-identisk med kroppens egne hormoner. Det betyr at kroppen gjenkjenner disse hormonene, tar opp det den trenger og kvitter seg med overflødig progesteron. Derfor vil du aldri kunne ”overdosere” naturlig progesteronkrem.

Hjelp mot nedsatt fruktbarhet

Nesten 30% av alle par har befruktningsvansker. Ubalanse i hormonnivået kan blant annet være årsaken til at stadig flere yngre kvinner også har problemer med å bli gravide.

Dersom kroppen produserer for lite progesteron i forhold til østrogener, kan dette medføre at et befruktet egg ikke kan feste seg, eller at tiden fra eggløsning til menstruasjon er for kort. Dessuten kan det forekomme sykluser uten eggløsning.

Mangel på progesteron kan også være en årsak når et nytt svangerskap ikke lykkes etter en fødsel.

Med naturlig progesteron balanseres hormonnivået, syklusene blir mer regelmessige, og fruktbarheten vil dermed også bli bedre.

Hjelp mot PMS

PMS preger ofte hele familien – ikke bare kvinnen selv. Women's Care Plus tilfører kroppen naturlig progesteron, som har god effekt mot de vanlige PMS-symptomene: sinne, depresjon, hodepine, ryggsmerter, hovne bryster, tretthet, oppblåsthet, vektøkning og tap av sexlyst.

Hjelp mot overgangsplager

Alle opplever menopausen forskjellig. Du kan oppleve visse problemer, som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger, manglende sexlyst og tørr, irritert skjede. Mange får også uregelmessig menstruasjon før den opphører helt. Womens Care kan hjelpe ved mange av disse problemene.

Hjelp mot osteoporose (benskjørhet)

Naturlig progesteron stimulerer osteoblastenes oppbygging av nytt benvev – dermed kan kremenvære nyttig både forebyggende og for å reversere benskjørhet. Dersom det er mulig, vil det være en fordel å ta en bentetthetsmåling før du begynner å bruke progesteronkremen. På den måten får du et godt utgangspunkt for å se endringer i knokkeltettheten. Testen bør tas med et halvt til ett års mellomrom, så du og legen din kan overvåke utviklingen.

Desto eldre du er, desto lengre tid tar det å gjenoppbygge nytt vev. Det kan derfor ta inntil 2 år før du ser endringer på bentetthetsmålinger.

Bruksveiledning for WOMEN'S CARE PLUS:

Women's Care Plus bør smøres inn på områder hvor det er tynn hud som for eksempel brystkassen, brystene, underlivet, lårenes innside, håndleddene, innsiden av armene og halsen. Kremen bør masseres inn i huden til den er helt absorbert. Det anbefales å smøre kremen på forskjellige steder med jevne mellomrom – altså ikke på samme sted hele tiden.

Noen kvinner kjenner resultater med en gang, for andre kan det ta 1-3 måneder – så vær tålmodig.

OBS: Naturlig progesteronkrem kan muligens øke aktiviteten i skjoldbruskkjertelen. Hvis du tar tilskudd eller medikamenter som påvirker denne, bør du kontakte legen din for å sjekke om du kanskje skal justere doseringen.

Bruksanvisning for deg som fremdeles menstruerer:

Tell ca. 14 dager fra siste menstruasjons første dag. Smør et lett pumpetrykk (= ca. 1 cm krem) inn i huden en gang om dagen - morgen eller kveld. Fortsett til menstruasjonen begynner, og gjør deretter et opphold på 14 dager igjen.

Du skal altså bruke kremen fra eggløsningen til menstruasjonen begynner.

Bruker du kremen mot PMS og symptomene forsvinner, kan du gradvis prøve deg fram med mindre krem – eller stoppe helt. Deretter kan du eventuelt bruke kremen ved behov.

Hvis du nærmer deg overgangsalderen, eller har uregelmessig menstruasjon, kan du starte med å bruke kremen i 3 uker hver måned, og så ta 7 dagers opphold. Dersom menstruasjonen etter hvert blir regelmessig, kan du gå over til doseringen som er nevnt ovenfor.

Bruksanvisning for deg som ikke lenger menstruerer:

Start på en hvilken som helst dag i måneden, og smør et lett pumpetrykk (= ca. 1 cm krem) inn i huden en gang om dagen - morgen eller kveld, i 21 dager. Ta deretter 7 dagers opphold, før du begynner igjen.

Noen kvinner i overgangsalderen trenger mer krem enn andre, så du må prøve deg fram.

Noen må rett og slett bruke dobbel dose en periode (= ett pumpetrykk to ganger daglig) for å bli kvitt problemene.

Når du merker bedring, kan du eventuelt redusere mengden av krem. Du kan også smøre kremen direkte i skjeden hvis du er tørr eller irritert. Dette kan gjøres istedenfor eller i tillegg til den daglige dosen.

Ved spesielt kraftige hetetokter eller nattesvette kan du bruke et lett pumpetrykk med krem hver time.

Yngre kvinner kan også ha veldig uregelmessig menstruasjon eller eventuelt miste den helt. Er det tilfellet hos deg, kan du også først bruke kremen i 21 dager, ta et opphold på 7 dager etc. Når menstruasjonen kommer i gang igjen, kan du gå over til å bruke kremen i kun 14 dager (se Bruksanvisning for deg som menstruerer).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Linda ( Kopervik)

Jeg trodde jeg var kommet altfor tidlig i overgangsalderen (43 år): slet med humørsvingninger, svettetokter, skjelvinger og uregelmessige menstruasjoner (lang tid mellom hver mens). Så begynte jeg å bruke kremen Women's Care og ble utrolig positivt overrasket. Det er ikke tull - den virket! Etter noen måneders bruk var alt i balanse igjen. Mensen kom regelmessig, og de andre plagene forsvant også. Jeg er kjempeglad! Så jeg anbefaler Women's Care på det sterkeste :)))

Bente ( Sande i Vestfold)

Sluttet med mens sommeren 2008 (53 år). Women's Care fjernet svettetoktene mine etter første 3 uker. Føler jeg har fått en ny tilværelse på mange måter. Det er også benskjørhet i vår familie, og vi er ikke så gode på å tåle østrogen. Så jeg er overlykkelig over å ha blitt anbefalt dette produktet.

May Brit ( Fjerdingby)

Jeg bruker Women's Care regelmessig. Har brukt den i flere år, og den har hjulpet meg utrolig bra! Har vært svært plaget av PMS, det har vært så ille at det har føltes som om jeg har måttet melde meg ut av livet i perioden før mens. Etter å ha begynt med Women's Care bedret disse plagene seg betydelig, kunne merke bedring allerede fra begynnelsen. Nå kan jeg oppleve at jeg plutselig har fått mensen, mens jeg før var fysisk og psykisk ustabil i to uker før mensen kom. Jeg vil si at jeg faktisk har fått et mye bedre liv etter at jeg begynte med kremen, og anbefaler den varmt til alle som sliter med PMS og overgangsalder!

Sissel ( Trondheim)

Har brukt Women's Care- i litt over ett år nå. Starta med kremen pga. hetetokter. Var i tvil om en krem ville hjelpe, men fant ut at jeg skulle prøve. Har i den perioden tatt noen pauser, og da kom beviset på at den hjelper: hetetoktene kom tilbake! Har vært uten krem et par uker nå. Det gikk ikke mer enn noen få dager, så kom "varmen" tilbake igjen. Så nå har jeg kjøpt en ny flaske. Anbefales på det sterkeste!

Bjørg ( Nedstrand)

Hei! Takk for god service og rask levering. Jeg har enda ingen produkterfaringer å dele, men vil gjerne etterlyse en: Er det noen som har positive eller negative erfaringer med Women's Care kremen? Da er jeg svært interessert i å lese om dem!

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer