Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leveren og gallen > Guggul XL 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Guggul XL 60 tabletter Maharishi Ayurveda

Maharishi Ayurveda Products Pvt. Ltd (India)

60 tabletter

kr 259,00

Antall:

Guggul er en urt som i årtusener er blitt brukt for å rense kroppen. Denne urten går dypt inn i fettvevet og muskulaturen og fjerner oppsamlede avfallsstoffer. På denne måten blir det mye lettere for kroppen å kvitte seg med overskytende fett. Guggul XL inneholder guggul i kombinasjon med gurkemeie, hvitløk, indisk salaitre (Boswellia serrata) og trikatu (en ayurvedisk krydderblanding av ingefær, svart pepper og lang pepper).

 

Effektiv utrensing er viktig

Ayurveda er en urgammel helhetlig helsevitenskap fra India. Kroppens evne til å rense ut avfallsstoffer er avgjørende for god helse, ifølge Ayurveda. Avfallsstoffene kalles for ”ama” i Ayurveda. Ama beskrives som en klissete substans av ufordøyd mat som samler seg opp i kroppen når fordøyelsen blir svekket og ikke klarer å fordøye maten 100%. Amaen samler seg opp i kroppen, flytter seg rundt og etablerer seg på et sted der vi har et svakt punkt. Dette kan blokkere kroppens transportkanaler for energi og næring.

Når kroppens transportkanaler blokkeres kan deler av kroppen, organer eller celler få nedsatt funksjon. Første tegn på ama i kroppen er at du kan føle deg stiv og støl om morgenen, spesielt hvis du spiser et stort tungt måltid om kvelden.

 

Fett er lagringsplass for avfall

Et av stedene kroppen liker å deponere ama er i fettvevet. Dette fettet er vanskelig å bli kvitt fordi kroppen ikke liker å gi slipp på det før avfallsstoffene er borte. Ved å rense ut avfallsstoffene som er lagret i fettvevet blir det lettere for kroppen å gi slipp på fettet. Dette kan gi deg en mer effektiv forbrenning og en bedre fordøyelse.

 

Guggul XL kan gjerne kombineres med andre Maharishi Ayurved-produkter:

- Guggul XL sammen med Allergard tabletter og Allergard neseolje kan redusere lette allergiplager

- Guggul XL sammen med Let’s Move tabletter kan være nyttig ved ømme og stive ledd og muskler

- Guggul XL sammen med Smooth Cycle kan gi deg mindre PMS og redusere menstruasjonssmerter

- Guggul XL sammen med Uripro kan være gunstig for urinveiene

 

 

Innhold:

Guggul (Commiphora mukul), gurkemeie (Curcuma longa), hvitløk (Allium sativum), indisk salaitre (Boswellia serrata), trikatu (ingefær, svart pepper og lang pepper).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer