Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leveren og gallen > Kinesisk Balanse-te 160 g

Kinesisk Balanse-te 160 g

Supernature (Norge)

160 g instant pulverte

kr 215,00

Antall:

Kinesisk Balanse-te har vært på det norske markedet helt siden 1999 og har etablert seg som en solid klassiker blant urteteene. Urtene som legger grunnlaget for teen er hentet fra tradisjonell kinesisk urtemedisin og er kombinert med anerkjente planter fra den nordiske floraen. Teen arbeider på et unikt sett med hele kroppen, på kroppens egne premisser. Den renser og styrker kroppen din på en balansert måte og hjelper deg til å finne din individuelle balanse. Teen blir av mange betegnet som kroppens beste venn – på grunn av sine mangfoldige virkeområder.

Ny og bedre versjon

I 2015 ble Kinesisk Balanse-te videreutviklet. Den nye versjonen av teen er søtet med kokosblomstsukker og stevia. Stevia er en naturlig søt plante, og steviolglykosider som er ekstrahert fra planten, er 300 ganger søtere enn sukker og har 0 kalorier. Kokosblomstsukker er laget av saften fra kokosblomster - et restprodukt innen kokosindustrien, og dermed svært miljøvennlig. Ved å kombinere kokosblomstsukker og steviolglykosider kunne pulverbasen reduseres betydelig. I den nye boksen er urtemengden økt med 50% sammenlignet med den "gamle" teen. Teen er mer konsentrert, og du kan bruke en mindre dosering og allikevel få den samme effekten.

Naturlig kosttilskudd

Kinesiske Balanse-te er et 100 % naturprodukt, rikt på vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer. Næringsopptaket bedres og avfallsstoffene utskilles hurtigere på grunn av at teen inneholder urter som er kjent for sin avgiftende og styrkende effekt på kroppens organer og funksjoner.

Kinesisk Balanse-te virker energigivende og styrkende både på kort og lang sikt. Teens unike urtekombinasjoner gjør at den er nesten like oppkvikkende som kaffe.

Kinesisk Balanse-te kan med hell kombineres med andre slankemetoder, dietter, piller og pulver - siden urtene i teen stimulerer organenes aktivitet og øker avgiftningsevnen. Dette gjør det enklere å gjennomføre en fastekur eller slankekur uten de vanlige problemene med ubalanser i blodsukkeret, væskebalansen, hormonene og psyken, sammen med syreoverskudd, fordøyelsesubehag etc. Teen inneholder urter som avhjelper kroppen med disse plagene, og effekten blir både bedre og sunnere. 

Kinesisk Balanse-te er også laget med tanke på å gi næring og energi til psyken og dermed øke overskuddet så vel fysisk som psykisk.

Innhold:

Pulver av inulin, kokosblomstsukker, standardiserte urteekstrakter (maté, garcinia-frukt, grønn te, artisjokk, isop, kolanøtt, mjødurt, rosmarin, vill jams, bjørkeblad, lakrisrot, sellerifrø, stemorsblomst, storborreblad, løvetannblad, løvetannrot, anisfrø, blæretang, brennesleblad, brenneslerot, dong quai, storborrerot, fennikelfrø, sarsaparilla), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), blomsteressenser, søtstoff (steviolglykosider).

Dosering og bruk:

På grunn av oppskriftens avanserte kombinasjon er teen laget som instant pulverte. Det garanterer deg nøyaktig samme balanserte mengde av alle urtene i hver eneste kopp du drikker. Siden teen stabiliserer kroppen over tid, bør den drikkes jevnlig.

Bruk 1 ts pulver til en kopp varmt vann (ikke over 70 grader C).

Normal bruk: 2 – 5 kopper daglig.

Som energidrikk: Bruk 2 ts til en kopp vann.

Som egen kur for avgiftning, vektreduksjon eller balansering: Bruk en høy dosering (2 – 4 liter te hver dag) i 3 – 12 uker, reduser deretter litt etter litt for å vedlikeholde og forebygge. Kontakt eventuelt naturterapeut eller alternativinteressert lege for hjelp til dosering som passer for akkurat deg.

Kinesisk Balanse-te virker oppkvikkende – dermed er det best for nattesøvnen at du unngår å drikke den altfor sent på kvelden.

OBS:

Bør ikke drikkes av gravide, ammende eller barn.

Har du høyt blodtrykk, bør du unngå overdrevet inntak, siden teen inneholder lakrisrot.

Tar du medisiner på grunn av kroniske lidelser, bør du konsultere fastlegen din før eventuell bruk av teen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer