Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Leveren og gallen > Kloster Detox Te 20 poser

Kloster Detox Te 20 poser

Bioflora AS (Norge)

20 poser

kr 75,00

Antall:

Urtene i Kloster-serien er alle godkjente urter (monodroger) etter de strenge europeiske legemiddelkravene. De har en renhetskvalitet som betyr at de er dyrket økologisk eller er rene viltvoksende økourter, de er testet for pestisider (sprøytemidler) og tungmetaller og deretter analysert for å sikre godkjent innhold av de aktive virkestoffer i urtene. I tillegg oppfyller de GMP-standard når det gjelder bearbeiding og pakking. Resultatet er urteblandinger med garantert riktig helsebringende effekt.

 

Kloster Detox Te inneholder urter som kan eliminere giftstoffer og skadelige kjemiske stoffer som kan hope seg opp i kroppen. Avfallsstoffer kan utgjøre en stor belastning for stoffskiftet, immunforsvaret, huden, leddene og musklene. Kloster Detox Te er en velsmakende te som med fordel kan drikkes av alle som vil rense kroppen sin for avfallsstoffer – enten som del av en fastekur eller som en generell utrensing. Du kan gjerne kombinere denne teen med en annen utrensingskur eller en avgiftningskur (se aktuelle detox- og utrensningsprodukter her).

Du kan selvsagt også bare nyte denne teen fordi den smaker godt – så får du en avgiftingseffekt med ”på kjøpet”.

 

Innhold:

Matéblader, brennesle blader, peppermynte blader, lakrisrot, hylleblomst, nypeskall og lindeblomst.

 

 

Bruksveiledning:

Hell kokende vann over 1 pose Kloster Detox Te, la teen trekke tildekket i ca. 10 minutter og press ut vannet fra teposen med en teskje. Tilsett eventuelt en sitronskive hvis du ønsker det.

Drikk 2-3 kopper nytrukket Kloster Detox Te pr. dag, mellom måltidene.

Drikkes som kur i 3-4 uker – eller etter behov og eget ønske.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer