Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Luftveiene > Nature's Sunshine Fenu-Max 100 kapsler

Nature's Sunshine Fenu-Max 100 kapsler

Nature's Sunshine Products, Inc. (USA)

100 kapsler

kr 235,00

Antall:

Bukkehornkløver (Trigonella foenumgraecum) og timian (Thymus vulgaris) har vært mye brukt i hundrevis av år, både som krydder og som naturmedisin. Timian er godt kjent også her i landet, mens bukkehornkløverfrø (på engelsk: fenugreek seeds) er en gjenganger i mange matretter fra Asia, Midt-Østen og Nord-Afrika. Innen naturmedisin er begge urtene kjent for å virke slimløsende og kan også hjelpe mot bihulebetennelse, hoste og andre luftveisrelaterte problemer.

"Dett i desa"?

Ved en forkjølelse eller en allergisk reaksjon kan det lett bli mye slim i den smale passasjen mellom nesen og svelget, og du kan oppleve at nesen blir nokså tett. Er du riktig uheldig, kan det også utvikle seg til å bli en betennelse i de øvre luftveiene (bihulene).

Når nesespray ikke hjelper

Mange bruker vanlig nesespray når nesen blir tett. Imidlertid bør ikke nesespray brukes i mer enn 10 dager sammenhengende. Dessuten er stadig flere eksperter kritiske til stadig bruk av nesespray fordi slimhinnene etter hvert blir slappe og faktisk delvis kan blokkere nesen.

Har du problemer med bihulene som følge av neseforkjølelse eller allergi, kan derfor naturmidlet Nature's Sunshine Fenu-Max være et godt alternativ. Fenu-Max inneholder både bukkehornkløverfrø og timian i en hurtigvirkende sammensetning. Med Fenu-Max blir nesen døgnåpen igjen.

Innhold:

1 kapsel Nature’s Sunshine Fenu-Max inneholder: 475 mg bukkehornkløverfrø og timian.

Bruksveiledning:

Anbefalt normal dosering er 2 kapsler 2 ganger daglig.

Ved akutt behov kan doseringen økes til det dobbelte.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

Tor ( Grimstad)

Har brukt utallige piller og spray for tett nese i vel 12 år nå. Nesa har vært tett hver bidige dag. Det har ført til at jeg har hatt store problemer med å få sove. Så fikk jeg tak i en boks Fenu-Max, trodde ikke dette ville funke - men det var verdt et forsøk. Må bare si at dette var helt utrolig så bra de urtene virket. Nesa er ikke tett i det hele tatt lenger, nå tar jeg bare Fenu-Max kapslene, trenger ikke bruke noe annet!

Jan Erik ( Flekkerøy)

Har brukt Fenu-Max jevnlig, og resultatet er veldig bra!

Elisabeth ( Hammerfest)

Tusen takk for tipset om å bruke Fenu-Max ! Jeg har alltid hatt problemer med bihulene - enten jeg er forkjølet eller ikke. Når jeg tar Fenu-Max blir nesa mi helt fin og jeg puster normalt igjen.

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer