Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Magen og tarmene > Bok: Sjarmen med tarmen

Bok: Sjarmen med tarmen

290 sider, innbundet

kr 349,00

Antall:

Tarmen er et fantastisk organ. Hvis vi behandler den pent, viser den sin takknemlighet: den lærer opp to tredjedeler av immunforsvaret vårt, og tryller fram energien vi trenger for å leve. I tillegg er tarmen organet med det største nervesystemet nest etter hjenen. I boka ”Sjarmen med tarmen” forklarer forskeren Giulia Enders på en sjarmerende måte hva den medisinske forskningen arbeider med, og hvordan vi kan få en bedre hverdag ved hjelp av denne kunnskapen.

 

Ubalanse i tarmfloraen kan blant annet føre til smerter, depresjon, oppblåsthet, overvekt, allergi og Alzheimer. Om vi ønsker å føle oss hjemme i kroppen vår, og ha god helse, må vi tar ordentlig vare på tarmen vår. I boka skriver Giulia om hvordan fordøyelsen påvirker humøret vårt, hva irritabel tarm er, og hva vi kan spise for å bli venn med tarmsystemet vårt.

 

I ”Sjarmen med tarmen” kan du lese om:

- fordøyelsen, dovaner og matens virkning på fordøyelsen

- bakteriene våre og hva de betyr for helsen vår

- sammenhengen mellom tarmen og hjernen

- ABC om avføring

- mange råd for god tarmhelse

 

Det norske forordet i boka er skrevet av Jørgen Valeur, ph.d. med doktorgrad innen matoverfølsomhet. Han arbeider som er lege og forsker ved Lovisenberg Diakonale Sykehus i Oslo.

 

 

Litt om forfatteren:

Giulia Enders (f. 1990) er medisiner og forsker ved Institutt for mikrobiologi og sykehushygiene i Frankfurt i Tyskland.

Hun er blitt tildelt to stipendier fra stiftelsen Wilhelm-und-Else-Heraeus. I 2012 mottok hun en 1. pris med foredraget ”Darm mit Charme” (Tarm med sjarm) i Frankfurt, Berlin og Karlsruhe.

Boka som på norsk har fått navnet ”Sjarmen med tarmen” er allerede en bestselger i Tyskland, med over 1 million solgte eksemplarer. Den er hittil utgitt i over 25 land.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer