Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Matvarer > Søtningsmidler... > Sukrin + Stevia 250 g

Sukrin + Stevia 250 g

Funksjonell Mat (Norge)

250 g

kr 79,00

Antall:

Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombinerer sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir derfor ikke noe utslag på blodsukkeret.

Dobbelt så søtt som sukker

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Fordelen med Sukrin+ i forhold til andre stevia-produkter er dessuten at konsistensen er som vanlig strøsukker. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.

Helt naturlig

Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble ekstraktet fra stevia-planten (også kjent som stevioglykosid E960) endelig godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Det norske Mattilsynet godkjente også endelig stevia-ekstrakt for bruk her i Norge sommeren 2012.

Det finnes ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin+. Både utvinningen av søtstoffene og sammensmeltingen av disse foregår i naturlige prosesser.

Stevia ekstrakt av beste kvalitet

Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det ekstraktet fra Stevia (stevioglykosidet) som har renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, oppnås en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ har derfor en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ som du kan bruke alle steder du ellers ville bruke vanlig hvitt sukker.

Innhold:

Søtstoff Sukrin (erythritol), Stevia (Rebaudioside A).

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 0 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 100 g*

Herav sukkeralkohol 100 g

Fett 0 g

Kostfiber 0 g

Natrium 0 g

* 100% karbohydrater som ikke tas opp av kroppen

Bruksveiledning:

Husk at Sukrin+ er dobbelt så søtt som vanlig sukker. Du må derfor bruke halv mengde hvis du skal erstatte sukker i vanlige oppskrifter.

Sukrin+ er perfekt i kaffe og te, til baking, i desserter, til sylting og i annen matlaging.

OBS: Overdreven bruk av Sukrin+ kan virke avførende.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer