Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Øynene > Blue Berry 60 tabletter

Blue Berry 60 tabletter

New Nordic Healthcare Aps (Danmark)

60 tabletter

kr 245,00

Antall:

Blåbær har lange tradisjoner innen folkemedisinen som et nyttig middel mot forkjølelse, urinveisinfeksjon og diaré. Blåbær inneholder flere kraftige antioksidanter, og bærene er også rike på flavonoider som gjør godt for øynenes mikrosirkulasjon.

Nye undersøkelser viser at det også er andre naturlige stoffer som er gode for synet. Lutein er et gult fargestoff (luteus betyr gul på latin) med antioksiderende virkning, som finnes naturlig i blant annet eggeplommer og mørkegrønne grønnsaker. Hos mennesker finnes lutein i øyets makula (den gule flekk), som vi bruker til å stille skarpt med. Øynene kan ikke selv produsere lutein - derfor er det viktig for synet at lutein tilføres gjennom maten. Dessverre viser det seg at de aller fleste spiser for lite av luteinholdige grønnsaker.

New Nordic har tatt konsekvensen av dette og laget et godt kombinasjonsprodukt, som er nyttig for både synet, immunforsvaret og hele blodomløpet. Blue Berry inneholder høykonsentrert blåbærekstrakt og luteinholdig tagetes-ekstrakt i tablettform. Blue Berry er også beriket med urten øyentrøst, som er godt for øynenes slimhinner. I tillegg inneholder tablettene mineralet sink og øyevitaminet - vitamin A - som medvirker til å bevare et normalt syn og styrker øyets vitalitet.

Innhold:

To tabletter inneholder standardiserte ekstrakter tilsvarende:

 400 mg tørkede blåbær (Vaccinium myrtillus)

 200 mg tørket øyentrøst (Euphrasia officinalis)

 100 mg tørket ringblomst (Tagetes erecta), med 10 mg lutein

 400 mcg vitamin A

 10 mg sink

 1 mg kobber

Dosering og bruk:

2 tabletter daglig sammen med et glass vann, i forbindelse med et måltid.

OBS: Anbefales ikke for gravide eller barn under 11 år.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer