Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Øynene > Eye q kapsler 180 stk

Eye q kapsler 180 stk

180 kapsler

kr 415,00

Antall:

Hjernen trenger essensielle fettsyrer for å fungere optimalt. Kroppen kan ikke danne disse fettsyrene selv – de må vi sørge for å tilføre gjennom kosten. Imidlertid er det ikke alltid lett å få i seg nok av disse verdifulle fettsyrene. Eye q  inneholder en unik kombinasjon av nettopp de fettsyrene som er viktigst for hjernen og øynene: EPA, DHA og GLA. Disse fettsyrene spiller en viktig rolle for både synet, samordning av bevegelse, innlæring, konsentrasjon og hukommelse.

De seneste årenes forskning har vist at en for høy dose av DHA i fiskeolje hemmer transporten av viktige EPA-fettsyrer til hjernen. Forskerne har kommet fram til at forholdet mellom EPA og DHA ideelt sett skal være 4:1 for å oppnå riktig fettsyrenivå i hjernen – derfor inneholder Eye q en spesialutviklet olje med ekstra høyt innhold av EPA. Denne oljen kommer fra den sørlige halvdelen av jordkloden og er unik gjennom forholdet 4 deler EPA og 1 del DHA. (Andre fiskeoljer på markedet har et forhold på 3:2 når det gjelder EPA og DHA.)

Eye q kan dermed være en god støttespiller i det daglige kostholdet – både for barn, ungdom og voksne. Også gravide og ammende vil ha god nytte av Eye q.

Effektiv hjelp til skolebarn

En studie gjennomført i 2005 på 270 skolebarn viste at de som tok Eye q hadde tydelige forbedringer når det gjaldt oppmerksomhet og auditiv korttidshukommelse. Disse faktorene er kjent for å ha stor innvirkning på læreevne og lese- og skriveferdigheter.

Kan motvirke hyperaktiv atferd hos barn

Eye q har også vist seg å ha effekt mot ADHD hos barn. Dette ble dokumentert i den store Durham-studien i Storbritannia, der mer enn 100 barn ble undersøkt over en periode på 6 måneder. Resultatene overrasket forskerne. Eye q gir en merkbart bedre konsentrasjon og motvirker hyperaktiv atferd på effektiv måte.

Innhold:

Pr. 2 kapsler (normal dagsdose)

 186 mg EPA

 58 mg DHA

 20 mg GLA

 3,2 mg naturlig vitamin E

Eye q inneholder høyholdig EPA fiskeolje, ekte Virgin kjempenattlysolje, naturlig vitamin E (d-alfa-tokoferol), gelatin og glyserol.

Dosering og bruk:

2 kapsler Eye q daglig i forbindelse med måltid (gjerne til frokost).

Voksne og barn over 2 år kan ta samme mengde (fordi barna har en høyere forbrenning).

Første gangen du starter med Eye q anbefaler produsenten at du tar 6 kapsler daglig de første 12 ukene. Dette er for å bygge opp kroppens reserver av essensielle fettsyrer. Undersøkelse viser at dette gir best resultat. Etter 12 uker kan du gå over til normal dagsdose (2 kapsler).

Det kan være aktuelt for enkelte å bruke en høyere dosering – konsulter gjerne en naturterapeut eller alternativinteressert lege for råd om en dosering av Eye q som passer for nettopp deg (eller barna dine).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer