Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Prebiotika og p... > Bio-Life Cranex-MF m/melkesyrebakterier 60 kapsler

Bio-Life Cranex-MF m/melkesyrebakterier 60 kapsler

Nutra-Lab Europe Inc. (USA)

60 kapsler

kr 275,00

Antall:

Bio-Life Cranex-MF er sammensatt for å forebygge eller hjelpe ved lett blærekatarr. Produktet er først og fremst laget for å hindre E-coli bakterier i å feste seg i slimhinnene og skape betennelse, men samtidig har det også urter som er kjent for å ha bakteriehemmende og vanndrivende effekt. Dette kan bidra til å få bakterier ut av urinveiene. Bio-Life Cranex-MF inneholder nå også melkesyrebakterier. Riktig og sunn bakterieflora er viktig for å holde urinveiene friske.

 

Når du bruker Bio-Life Cranex-MF må du huske på å drikke rikelig med rent vann gjennom hele dagen. Det er også fint å supplere med urtete. Bruk da fortrinnsvis urter for nyrene og urinveiene (for eksempel løvetann, kjerringrokk, gullris eller en blanding som er satt sammen for nyrene og blæren – se utvalget vårt av urtete). Persillevann kan også brukes (legg persille i kaldt vann og la den trekke i 10-12 timer).

 

 

Innhold:

Tranebær (Vaccinium macrocarpon), tranebærekstrakt 50:1 (Vaccinium macrocarpon), kapsel (hydroksypropyl-metylcellulose), løvetannbladekstrakt 4:1 (Taraxacum officinale), persilleekstrakt 4:1 (Petroselinum crispum), D-Mannose, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus, rispulver, ananasekstrakt (Ananas comosus).

 

 

Bruksveiledning:

Anbefalt døgndose er 3 kapsler daglig sammen med vann. Husk å drikke rikelig med væske gjennom hele dagen.

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer