Helse Of Kost logo

Helsekostfaghandel

På nett siden 2003

Fast fraktpris 85,-

Rask ekspedering

Hovedsiden > Nettbutikk > Prebiotika og p... > BioCare Bio-Acidophilus INTENSIVE 30 kapsler

BioCare Bio-Acidophilus INTENSIVE 30 kapsler

BioCare Ltd (Storbritannia)

30 kapsler

kr 515,00

Antall:

I mage- og tarmkanalen finnes et enormt mangfold av mikroorganismer. En sunn tarmflora er viktig for god helse og et godt immunforsvar. Probiotika er levende melkesyrebakterier som hjelper fordøyelsen din. Tilskudd av probiotika er viktig for at tarmfloraen skal komme i balanse og fungere optimalt. BioCare Bio-Acidophilus Intensive kapsler gjenoppretter en sunn tarmflora ved urolig, løs eller hard mage. Det er et nyttig probiotikatilskudd etter en antibiotikakur og er også gunstig ved reiser til fjerne himmelstrøk.

BioCare Bio-Acidophilus Intensive kapsler kan også brukes forebyggende og har evnen til å rette opp eventuelle ubalanser.

BioCare Bio-Acidophilus Intensive kapsler i ny og forbedret versjon inneholder hele 30 milliarder levende, ”snille” tarmbakterier fra 4 ulike bakteriestammer per kapsel.

BioCare Bio-Acidophilus Intensive ble kåret til årets kosttilskudd i Storbritannia i 2009 av bransjemagasinet Health Food Business. Produktet ble belønnet på grunnlag av solid forskningsdokumentasjon og mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Innhold:

1 vegetabilsk kapsel inneholder:

30 milliarder levende humane melkesyrebakterier fra 4 ulike bakteriestammer:

Lactobacillus acidophilus (CUL-60 & CUL-21)

Bifidobacterium bifidum (CUL-20)

Bifidobacterium lactis (CUL-34)

i en base av F.O.S. (FruktoOligoSakkarider).

Hver bakteriestamme er innkapslet hver for seg ved en MicroCell®-innkapsling som sikrer melkesyrebakterienes levedyktighet og opptakelighet.

Dosering og bruk:

Anbefalt dosering er 1 kapsel daglig ved moderate eller større tarmproblemer.

Ved mindre fordøyelsesplager og til vedlikehold av en sunn tarmflora anbefales BioCare Bio-Acidophilus kapsler (10 milliarder bakterier per kapsel).

Produktomtaler

Skriv en produktomtale

DIBS - Payments made easy

 ERFARINGER?

Vi hører gjerne fra deg. Klikk her

Beate ( Tomasjord)

Bestilte boken "Supermat" på fredag formiddag. Allerede tirsdag formiddag hadde jeg boken i postkassen - i Nord-Norge. Helt utrolig hurtig levert fra Helseogkost.no!

Flere kundeerfaringer